Acuzat de Becali că ar avea o relație cu Anamaria Prodan, Dan Alexa rupe tăcerea!

1 lună in urmă 12

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 septembrie 2021, 19:14 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 19:27

După ce Gigi Becali ar fi insinuat că Anamaria Prodan a avut o relație amoroasă cu Dan Alexa, antrenorul a ales să vorbească despre relația pe care o are cu impresara. 

„Respect foarte mult aceasta relație. Am contract cu Anamaria Prodan. Este o relație de respect între noi. Țin foarte mult la Laurențiu Reghecampf, dar și la Ana. Este unul dintre cei mai buni impresari români, care de fiecare data când am nevoie de un jucător, ea mi-l aduce și este acolo pentru mine. Pe lângă asta, toate deciziile majore mi le iau singur”, a spus Alexa la Antena Stars, conform spynews.ro. 

„Este ultima dată când cineva își mai permite să scrie așa ceva despre mine și Anamaria Prodan. Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei”, a explicat Alexa. 

Becali l-ar fi acuzat și pe Reghecampf că ar avea o amantă

  • Căsnicia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a trecut prin turbulențe serioase în 2021. Cei doi au fost aproape să divorțeze, iar cauza ar fi reprezentată, conform tabloidelor, de o presupusă relație extraconujugală pe care Laurențiu Reghecapf ar fi avut-o cu Florentina Raiciu;
  • Florentina Raiciu este una dintre prezențele din showbiz-ul românesc, acesta pozând în urmă cu mai mult timp în Playboy și fiind o fostă asistentă TV la Antena Stars. 
  • Becali ar fi insinuat că aceasta este amanta lui Reghecampf, lucru pe care atât antrenorul, cât și soția sa l-au infirmat. 

Playtech: ȘOC! Mihai Gâdea aruncă BOMBA în politică: '10 miliarde de euro'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă