ACUM Universitatea Craiova 0-1 Academica Clinceni | GOOOOOL CLINCENI! Soc pentru olteni pe Ion Oblemenco! Cascini deschide scorul

4 luni in urmă 19

Urmarim si comentam impreuna toate meciurile din Liga 1 pe www.sport.ro si facebook.com/sport.ro.

UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-1 ACADEMICA CLINCENI

Min. 58: GOOOOOL CLINCENI! Cascini deschide scorul cu un sut la coltul lung!

Min. 48: Bic pierde balonul in fata careului, Rusescu profita si incearca sa traga la poarta, dar balonul se duce peste transversala!

Min. 46: A inceput a doua repriza!

PAUZA

Min. 39: Sansa pentru Clinceni prin Chunchukov! Atacantul primeste de la Petrisor Petrescu si pleaca spre poarta lui Pigliacelli, dar suteaza mult pe langa!

Min. 34: Ocazie pentru Craiova! Centrare buna a lui Vatajelu in careu, Baiaram a reluat cu capul, insa Valceanu reuseste sa respinga balonul in transversala!

Min. 18: Schimbare si la Craiova! Mitran este scos din teren, iar Vatajelu este trimis in locul sau.

Min. 17: Prima schimbare la Clinceni! Ilie Poenaru il scoate pe Morar, in locul sau intra Chunchukov.

Min. 7: Ocazie Craiova! Cicaldau centreaza din corner, balonul ajunge in careu la Acka, iar fotbalistul incearca sa trimita pe poarta cu o executie frumoasa, insa balonul trece pe langa!

Min. 1: Pasa superba a lui Rusescu pentru Cordea, care scapa singur cu portarul si trimite spre poarta, insa Mitran respinge balonul in fata portii! Mingea ajunge la Morar, care trimite incet spre poarta, iar Mitran reuseste sa respinga.

Min. 1: A inceput meciul!

Suporterii au pregatit bannere ca omagiu pentru Ilie Balaci, pe care le-au pus pe Ion Oblemenco. Pe unul dintre ele aparea mesajul: "Ilie Balaci,  de la 8 la infinit!"

Echipele de start:

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli – Mitran, Balasa, Acka, Bancu – Nistor, Bic, Cicaldau – Baiaram, Mamut, A. Ivan
Rezerve: L. Popescu, Vatajelu, Papp, Mateiu, Capatina, Ofosu, Barbut, V. Constantin, Tudorie
Antrenor: Cristiano Bergodi

Academica Clinceni: Valceanu – Pashov, Jutric, Gardos, Dobrescu – Cebotaru, Cascini – Cordea, P. Petrescu, D. Morar – Rusescu
Rezerve: Ureche, Fl. Achim, Bilali, Chandarov, Boiciuc, M. Serban, Chunchucov, Andronic, L. Dumitriu
Antrenor: Ilie Poenaru


Dupa ce a pierdut dramatic sezonul trecut titlul in Liga 1, Craiova este principala candidata la castigarea trofeului in acest an. Oltenii sunt pe prima pozitie in Liga 1 cu 21 de puncte dupa 7 meciuri consecutive castigate. Clubul patronat de Mihai Rotaru are 6 puncte avans fata de principalele urmaritoare CFR si FCSB.

Echipa lui Ilie Poenaru nu a inceput campionatul bine. Clinceni a obtinut 7 puncte din primele 7 meciuri. Academica se afla pe locul 13 in campionat, iar singura victorie din acest sezon a obtinut-o in fata lui Gaz Metan Medias pe teren propriu, scor 2-0. 

Echipe probabile:

Universitatea Craiova: Pigliacelli - A. Olteanu, Balasa, Acka, 11. Bancu - Nistor, Bic, Cicaldau - Barbut, A. Ivan, Baiaram

Academica Clinceni: Valceanu - Pashov, Jutrici, Patriche, M. Dobrescu - Cebotaru, Cascini - P. Petrescu, Chunchukov, A. Cordea - Andronic

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă