Acum trei săptămâni se simțea tânăr, acum are ”o vârstă”. Ce spune Tamaș despre echipa națională: ”Uneori ajută, alteori nu”

1 lună in urmă 2

UCL: Juventus - Porto, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Borussia Dortmund - Sevilla, 22:00, marți, Digi Sport 2

După joc, Gabriel Tamaș (37 de ani) s-a declarat mulțumit de punctul obținut de ilfoveni, în ciuda ocaziilor mari ratate în a doua repriză.

Întrebat despre echipa națională, fundașul s-a răzgândit. Dacă în urmă cu trei săptămâni spunea că se gândește la o convocare la echipa națională, acum susține că selecționata României a plecat pe alt drum.

Gabi Tamaș și-a luat gândul de la națională: ”Experiența ajută uneori, uneori nu!”

”Sunt mulțumit. Am avut câteva ocazii în superioritate numerică, dar ăsta e fotbalul până la urmă. Am ratat, am scos un punct, e bine că n-am pierdut. E bine că am arătat bine în a doua repriză. Habar n-am nici eu, poate am schimbat sistemul și a mers mai bine. Per total, cred că cei din club și din staff sunt mulțumiți de noi. Da, a fost greu fără Bogdan Andone azi. Păcat că n-am reușit să câștigăm.

Bineînțeles că mă doare ce e la Dinamo. E păcat unde a ajuns clubul, dar sper să rezolve problemele pe viitor și să fie unde au fost mereu. Convocare? E prea devreme, nu prea mă mai gândesc eu la echipa națională, având în vedere vârsta pe care o am. Experiența ajută uneori, alteori nu. S-a plecat pe un drum la națională”, a declarat Tamaș, la flash-interviu.

Rezumat Voluntari vs. Dinamo 1-1:

Etichete: gabriel tamas , fc voluntari dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă