ACUM LIVE: Meci MONDIAL pentru Benny cu Badr Hari! Lupta pe care a asteptat-o o viata e AICI! TOT CE SE INTAMPLA

2 luni in urmă 53

Urmarim si comentam impreuna cele mai tari meciuri ale sportivilor romani pe www.sport.ro si facebook.com/sport.ro.

21:15 Primele imagini cu Benny si Badr sosind la sala unde se desfasoara meciul!

???? @badr84hari and @adegbenny!

Our main event is clocked in for #GLORY76

Don’t miss the heavyweight fight of the year TODAY at 9 PM CET/3PM PT, only on PPV.

Order the GLORY 76 PPV (€12.99 or $14.99) on https://t.co/mtc7jen7pH pic.twitter.com/y2DlsyZDoM

— GLORY Kickboxing (@GLORY_WS) December 19, 2020

19:30 Daniel Ghita a postat pe pagina oficiala de Facebook un mesaj referitor la meciul din aceasta seara, in care si l-a ales favorit pe Badr Hari!

"Toata lumea ma intreaba pe cine sustin eu in lupta lui Badr? Sunt luptator de elita in kickboxing si niciodata nu am fost un ipocrit si am spus lucrurilor pe nume, asa cum sunt.

Eu si Badr Hari ne-am respectat si ne respectam reciproc, ca adevaratii luptatori. Adversarul de azi, pe vremea ITS Showtime sau K1, nu trecea de calificari.

Unicul TKO al lui Rico in intreaga cariera sportiva a fost impotriva lui, dar sa nu uitam ca l-a batut Jamal cand acesta avea o mana rupta din prima lupta! Jamal a batut trei luptatori Glory cu o singura mana. Adevaratii sportivi nu apreciaza show-ul cu luptele adevarate. Vorbesc de divizia greilor, care nu mai exista la ora actuala.

Badr Hari are explozie, viteza si multa forta. Fara niciun dubiu, favoritul meu este Badr Hari. Ca sportiv, luptator si ca om.

Pentru ca noi suntem adevarati luptatori si stim ce inseamna sa pornesti de joc, sa lupti toata viata, sa ajungi sus prin munca, nu prin show", a scris Ghita pe Facebook.


In aceasta seara, de la ora 22:00, Benjamin Adegbuyi revine in ring in lupta dupa o pauza de 13 luni. Romanul se va duela cu Badr Hari, care s-a luptat si el ultima data anul trecut, in decembrie. 

Benny s-a impus la cea mai recenta lupta impotriva lui D'Angelo Marshall, prin decizia unanima a arbitrilor. De cealalta parte, olandezo-marocanul a pierdut duelul din urma cu un an in fata lui Rico Verhoeven, prin KO tehnic. 

In MMA, Adegbuyi are 40 de meciuri, dintre care doar 6 infrangeri. Din cele 34 de victorii, romanul a castigat 19 dueluri prin KO. In ciuda acestui palmares, Badr Hari, unul dintre cei mai spectaculosi luptatori, este favorit in aceasta seara, conform caselor de pariuri. 

Lupta dintre Benny Adegbuyi si Badr Hari este programata de la ora 22:00 si va fi transmisa in format LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă