ACUM J. Cristian-K. Kanepi, Digi Sport 2. Begu a produs surpriza! Ruse e şi ea în turul 2 la Melbourne. Azi joacă şi Cîrstea

2 săptămâni in urmă 9

  • WTA Adelaide: Paula Badosa - Victoria Azarenka, marți 12:00, Digi Sport 3

  • WTA Melbourne: Sorana Cîrstea - Varvara Gracheva, marți 10:00, Digi Sport 2

Jaqueline Cristian -Kaia Kanepi

A treia jucătoare a României care ia startul astăzi la Melbourne este Jaqueline Cristian (71 WTA). Sportiva de 23 de ani joacă împotriva Kaiei Kanepi (73 WTA), o sportivă de 36 de ani, extrem de experimentată.

Gabriela Ruse-Arina Rodionova 6-3, 6-2

Gabriela Ruse (87 WTA) are un început bun de an. A respectat calculele hârtiei la Summer Set 1 şi a învins-o pe numărul 152 WTA, Arina Rodionova cu 6-3, 6-2, sportivă care a primit un wild card.

Primul set s-a încheiat n 39 de minute, iar cel de-al doilea în 29 de minute şi au arătat-o pe Gabriela într-o formă excelentă.

Begu-Pegula 7-6, 6-3

Irina Begu (62 WTA) a deschis balul pentru români la Summer Set 2 şi a jucat în compania jucătoarei Jessica Pegula (18 WTA), din SUA, iar românca a obţinut o victorie la care foarte puţini se aşteptau.

Begu-Pegula a fost 7-6 (6), 6-3 la capătul unei partide care a durat o oră şi 45 de minute. Primul set a durat 65 de minute, iar Pegula a avut trei mingi de set pe care bucureşteanca le-a anulat.


Ştirea iniţială

Ulterior vor intra în scenă și Gabriela Ruse (87 WTA), Jaqueline Cristian (71 WTA) și Sorana Cîrstea (39 WTA).

Româncele debutează în primul tur la WTA Melbourne, în direct la Digi Sport 2. Programul meciurilor

  • Irina-Camelia Begu - Jessica Pegula, de la ora 02:00, în direct la Digi Sport 2
  • Elena-Gabriela Ruse - Arina Rodionova, de la ora 06:00, în direct la Digi Sport 2
  • Jaqueline Cristian - Kaia Kanepi, de la ora 08:00, în direct la Digi Sport 2
  • Sorana Cîrstea - Varbara Gracheva, de la ora 10:00, în direct la Digi Sport 2

Turneul WTA de la Melbourne va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport și în format live video pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, în perioada 4-9 ianuarie.

Cele cinci nume din România care s-au clasat în TOP 100 WTA la începutul acestui an sunt Simona Halep (30 de ani, 20 WTA), Sorana Cîrstea (31 de ani, 39 WTA), Irina Begu (31 de ani, 62 WTA), Jaqueline Cristian (23 de ani, 71 WTA) și Elena-Gabriela Ruse (24 de ani, 87 WTA). 

Halep, a doua favorită la Melbourne

Simona Halep va participa la Melbourne Summer Set, o ultimă verificare înainte de turneul Australian Open, unde va debuta împotriva unei jucătoare din calificări.

Simona Halep este a doua favorită a turneului Melbourne Summer Set. Prima e nipona Naomi Osaka. Cele două sportive se pot înfrunta doar în ultimul act al competiției.

Etichete: wta , sorana cirstea , irina begu , elena gabriela ruse , jaqueline cristian , turneu melbourne

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă