ACUM: FC Botoșani – Shkendija 0-1, Live Video Online, în turul II preliminar al Europa League | Macedonenii rămân în 10 oameni!

2 months ago 5

Partida FC Botoșani – Shkendija se joacă ACUM, în turul II preliminar al Europa League. Meciul poate fi urmărit la TV pe Digi Sport și Look Sport, dar și în format LIVE TEXT pe ProSport.ro

LIVE: FC Botoșani – Shkendija 0-1

A marcat: Ibraimi ‘2 Vezi AICI VIDEO

Min. 73: Marius Croitoru este și el avertizat după protestele la adresa arbitrului, în urma unei decizii luată împotriva Botoșaniului.

Min. 67: Shkendija rămâne în inferioritate! Alimi vede al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Min. 62: Florescu protestează în urma unei deciziei a arbitrului și vede cartonașul galben. Jucătorul Botoșaniului cerea henț.

Min. 46: FC Botoșani face prima schimbare: iese Ashkovski, intră Keyta.

S-a reluat partida!

PAUZĂ! 

Min. 45+2: Ibraimi execută foarte bine o lovitură liberă, pe jos, însă mingea trece puțin pe lângă poarta lui FC Botoșani.

Min. 26: Ashkovski a fost lovit în careu și FC Botoșani a cerut penalty, însă arbitrul a considerat că a fost fault în atac.

Min. 2: GOL Shkendija! Ibraimi înscrie un gol superb din marginea careului și deschide scorul la Botoșani.

A început partida!

ECHIPELE DE START

FC Botoșani: Pap – Haruț, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Florescu, Rodriguez, Babunski – Ashkovski, Dugandzic, Ofosu
Rezerve: Hankic, Plămadă, Keyta, Roman, Patache, Cascini, Holzmann
Antrenor: Marius Croitoru

Shkendija: Zahov – Murati, Krivak, Bejtulai, Pavic – Alimi, Dita – Ahmedi, Totre, Doriev – Ibraimi
Rezerve: Redjepi, Sadriu, Zejnulai, Merdjani, Nafiu, Neziri, Ramadani
Antrenor: Ernest Gjoka

Stadion: Municipal, Botoșani
Arbitru: Mohammed Al-Hakim; Asistenți: Fredik Klyver, Mikael Hallin (toți din Suedia)


FC Botoșani vine după un meci terminat la egalitate, în campionat, cu Dinamo, 1-1. Băieții lui Marius Croitoru vor cu orice preț să se califice în turul 3 preliminar al comptiției cu atât mai mult încât ar putea să joace contra englezilor de la Tottenham Spurs.

De cealaltă parte, Shkendija vine după o victorie categorică, în campionat, contra celor de la Belasica, 0-3. În primul tur preliminar, Shkendija s-a impus în fața azerilor de la Sumqayit cu scorul de 0-2.

FC Botoșani – Shkendija Live la TV pe Digi Sport și Look Sport

Partida din această seară va fi difuzată la TV pe Digi Sport și Look Sport, dar poate fi urmărită și în format live text pe www.prosport.ro.

Din păcate, partida se va desfășura fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, meciul poate fi urmărit Live Video Online aici.

The post ACUM: FC Botoșani – Shkendija 0-1, Live Video Online, în turul II preliminar al Europa League | Macedonenii rămân în 10 oameni! appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools