ACUM Botosani 0-1 Shkendija | Oaspetii au ramas in 10!!! Botosani poate profita de eliminare si sa egaleze

2 months ago 6

Urmarim si comentam impreuna Botosani - Shkendija pe www.sport.ro si Facebook.com/sport.ro.

BOTOSANI 0-1 SHKENDIJA


Min. 67: ROSU SHKENDIJA! Alimi vede al doilea galben dupa un fault dur la Rodriguez!

Min. 63: Pasa senzationala a lui Florescu in interiorul careului pentru Babunski, insa jucatorul lui Botosani nu reuseste sa loveasca mingea, care e respinsa de portarul oaspetilor!

Min. 62: Florescu vede galben dupa ce a contestat o faza in defavoarea lui Botosani!
Min. 51: Ocazie mare a Shkendijei! Totre primeste in dreapta de la Ahmedi si profita de eroarea fundasilor lui Botosani pentru a suta! Balonul se duce pe langa poarta lui Pap!

Min. 46: A inceput a doua repriza!

PAUZA

Min. 45+2: Lovitura libera periculoasa batuta de Ibraimi! Atacantul a trimis puternic, pe jos, fix pe sub zidul lui Pap, insa balonul s-a dus pe langa poarta.
Min. 45+1: Intrare dura a lui Rodriguez care e sanctionata cu cartonas galben pentru jucatorul lui Botosani!
Min. 44: Ofosu patrunde din nou careu si incearca sa centreze din nou in fata portii, insa Bejdulai e din nou atent si trimite balonul direct in bratele portarului.


Min. 40: Intrare dura a lui Seroni, care le ofera o lovitura libera periculoasa oaspetilor! 
Min. 29: Ofosu patrunde in careu si centreaza in fata portii pentru Dugandzic, insa Bejtulai e pe faza si intercepteaza balonul.


Min. 26: Penalty clar pentru Botosani dupa o intrare dura a lui Pavic la Ashkovski! Arbitrul Al Hakim fluiera fault in atac!

Min. 21: Babunski isi elimina un adversar din joc si suteaza puternic din afara careului, dar balonul trece mult peste poarta!
Min. 18: Ibraimi ramane din nou singur in careul lui Botosani, patrunde prin dreapta si loveste balonul care trece prin fata portii lui Pap si se duce in out.

Min. 12: Babunski patrunde in careu si centreaza pentru Dugandzic, care se afla in fata portii, dar fundasul oaspetilor este pe faza si trimite in afara careului.

Min. 3: GOOOL SHKENDIJA! Ibraimi profita de gafa uriasa a lui Pap, care a iesit mult din poarta si trimite un lob peste portarul lui Botosani! Mingea se duce direct in plasa.


Min. 1: A inceput meciul!

Echipele de start

FC Botosani: Pap - Harut, Chindris, Seroni, Tiganasu - Florescu, Rodriguez, Babunski - Ashkovski, Dugandzic, Ofosu
Rezerve: Hankic, Plamada, Keyta, Roman, Patache, Cascini, Holzmann
Antrenor: Marius Croitoru

Shkendija: Zahov - Murati, Krivak, Bejtulai, Pavic - Alimi, Dita - Ahmedi, Totre, Doriev - Ibraimi
Rezerve: Redjepi, Sadriu, Zejnulai, Merdjani, Nafiu, Neziri, Ramadani
Antrenor: Ernest Gjoka


Botosani primeste asta vizita lui Shkendija (Macedonia) in turul 2 preliminar din Europa League. 

Daca se va impune in fata lui Shkendija, Botosani o va intalni in turul 3 pe invingatoarea dintre Tottenham (Anglia) si Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria), duel care este programat tot astazi, de la ora 19:00.

In primul tur al calificariloe, Botosani a eliminat-o pe Ordabasy (Kazakhstan) in deplasare, scor 2-1.

"Suntem in fata unui moment istoric pentru echipa noastra si jucatorii se vor ridica la acest nivel. Ne dorim ca la ora jocului sa fim in cea mai buna forma, in primul rand mental, ca fizic nu avem niciun fel de problema.

Nu ne dezavantajeaza statutul de favoriti, numai ca trebuie sa fim realisti, suntem favoriti numai din simplu fapt ca noi suntem din Romania, iar ei din Macedonia. Daca punem in balanta ceea ce au realizat ei in ultimii ani din punct de vedere al performantelor, campioni in ultimii trei ani sau patru ani, din 2013 nu au cazut de pe podium, in ultimii ani sunt o prezenta constata in cupele europene, noi nu putem sa ne laudam cu astfel de performante.

Suntem favoriti pe hartie si consider ca Botosaniul este o echipa buna in momentul acesta. Ei sunt o echipa tipica din spatiul ex-iugoslav, puternici, au acea ambitie, atitudine fata de fiecare meci, pe care noi nu prea o avem si atunci e dificil pentru ca joaca pana la ultima minge, pana la ultimul metru din teren, pentru fiecare minge si atunci trebuie sa ne ridicam la nivelul lor, pentru ca eu consider ca echipa mai buna este Botosani", a spus Marius Croitoru la conferinta de presa.

Echipele probabile:

Botosani: Pap - Harut, Chindris, Seroni, Hozmann - Rodriguez, Babunski - Askovski, Ofosu, Keyta - Dugandzici

Antrenor: Marius Croitoru

Shkendija: Zahov, Murati, Krivak, Bejdulai, Pavici, Ramadani, Dita, Ahmedi, Totre, Doriev, Ibraimi

Antrenor: Ernest Gjoka

Read Entire Article
Powered By Seo Tools