ACUM Academica Clinceni 1-1 Dinamo | GOOOOOL CLINCENI! Gazdele egaleaza dupa o EROARE a lui Mejias

2 luni in urmă 13

Urmarim si comentam impreuna meciul Academica Clinceni - Dinamo pe www.sport.ro si facebook.com/sport.ro.

Academica Clinceni 1-1 Dinamo

Min. 76: GOOOOOL CLINCENI! Dumitriu suteaza puternic de la marginea careului, Mejias reuseste sa respinga dar scapa balonul in fata portii, acolo unde se afla Chunchukov, care restabileste egalitatea!

Min. 66: GOOOOOL DINAMO! Paul Anton deschide scorul la Calarasi cu un sut de la marginea careului, balonul este usor deviat si se duce in poarta!

Min. 51: Ocazie Dinamo! Nemec primeste o centrare in careu si trimite cu capul spre poarta lui Valceanu, care insa este atent si respinge balonul!

Min. 63: Prima schimbare la Dinamo! Achim intra in locul lui Borcea.

Min. 57: Poenaru face inca o schimbare! Chunchukov intra in locul lui Rusescu!

Min. 46: A inceput a doua repriza!

PAUZA

Min. 42: Ocazie Clinceni! Tanase trimite un lob frumos peste fundasii lui Dinamo, mingea ajunge la Rusescu, care suteaza pe langa Mejias, insa Andrei Radu intervine in ultimul moment si isi salveaza echipa.

Min. 14: Ocazie Dinamo! Paul Anton suteaza puternic de la distanta, balonul se duce putin pe langa poarta lui Valceanu!

Min. 11: Prima schimbare la Clinceni! Tanase intra in locul lui Morar.

Min. 1: Camara, periculos la prima actiune a lui Dinamo! Sut de la distanta, portarul ilfovenilor retine fara probleme! Spaniolul l-a lovit dur pe Nichita in momentul sutului!

Min. 1: A inceput meciul!

Echipele de start:

Spre deosebire de meciul cu CFR Cluj, Gane i-a trimis titulari pe Janusz Gol si Valentin Borcea, in locul lui Rauta si Magureanu!


Academica Clinceni va juca impotriva lui Dinamo Bucuresti, intr-un meci al etapei a 15-a din Liga 1. Clinceni este una dintre surprizele din acest sezon de Liga 1 si ocupa locul 5 cu 24 de puncte. Dinamo este pe locul 11 cu 15 puncte. 

Echipa lui Ilie Poenaru nu a mai pierdut in Liga 1 din octombrie, de la meciul impotriva FCSB-ului, scor 0-2. De atunci, Academica a a adunat 5 victorii, doua rezultate de egalitate, iar singurul esec a fost in meciul suprinzator din Cupa Romaniei impotriva Farului Constanta, scor 1-2. 

Inainte sa fie invinsa de CFR campionat, scor 0-2, Dinamo a traversat o forma buna si a inregistrat o remiza si 3 victorii consecutive. 

Echipele probabile:

Clinceni: Valceanu - Pashov, Patriche, Jutric, Dobrescu - Dumitriu, Cebotaru, Cascini - Cordea, Rusescu, Longher

Dinamo: Mejias - Sorescu, Puljic, Grigore, Radu - Anton, Gol - Camara, Magureanu, Fabbrini - Nemec 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă