ACUM Academica Clinceni 0-0 Dinamo | Dinamo, aproape sa deschida scorul la Calarasi! Sutul lui Anton s-a dus putin pe langa poarta

2 luni in urmă 16

Urmarim si comentam impreuna meciul Academica Clinceni - Dinamo pe www.sport.ro si facebook.com/sport.ro.

Academica Clinceni 0-0 Dinamo

Min. 14: Ocazie Dinamo! Paul Anton suteaza puternic de la distanta, balonul se duce putin pe langa poarta lui Valceanu!

Min. 11: Prima schimbare la Clinceni! Tanase intra in locul lui Morar.

Min. 1: Camara, periculos la prima actiune a lui Dinamo! Sut de la distanta, portarul ilfovenilor retine fara probleme! Spaniolul l-a lovit dur pe Nichita in momentul sutului!

Min. 1: A inceput meciul!

Echipele de start:

Spre deosebire de meciul cu CFR Cluj, Gane i-a trimis titulari pe Janusz Gol si Valentin Borcea, in locul lui Rauta si Magureanu!


Academica Clinceni va juca impotriva lui Dinamo Bucuresti, intr-un meci al etapei a 15-a din Liga 1. Clinceni este una dintre surprizele din acest sezon de Liga 1 si ocupa locul 5 cu 24 de puncte. Dinamo este pe locul 11 cu 15 puncte. 

Echipa lui Ilie Poenaru nu a mai pierdut in Liga 1 din octombrie, de la meciul impotriva FCSB-ului, scor 0-2. De atunci, Academica a a adunat 5 victorii, doua rezultate de egalitate, iar singurul esec a fost in meciul suprinzator din Cupa Romaniei impotriva Farului Constanta, scor 1-2. 

Inainte sa fie invinsa de CFR campionat, scor 0-2, Dinamo a traversat o forma buna si a inregistrat o remiza si 3 victorii consecutive. 

Echipele probabile:

Clinceni: Valceanu - Pashov, Patriche, Jutric, Dobrescu - Dumitriu, Cebotaru, Cascini - Cordea, Rusescu, Longher

Dinamo: Mejias - Sorescu, Puljic, Grigore, Radu - Anton, Gol - Camara, Magureanu, Fabbrini - Nemec 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă