Actrița Whoopi Goldberg, infectată cu COVID. În ce stare se află

2 săptămâni in urmă 12

Actriţa și cântăreața americană Whoopi Goldberg, gazdă a emisiunii „The View”, a fost diagnosticată cu COVID, a anunţat Joy Behar, una dintre colegele sale de emisiune, care a precizat că starea de sănătate a acesteia nu este îngrijorătoare momentan, potrivit News.ro.

„Din păcate, Whoopi a fost testată pozitiv înainte de vacanţă, dar probabil va reveni săptămâna viitoare”, a spus Behar.

Aceasta a adăugat Goldberg, în vârstă de 66 de ani, este vaccinată și are simptopme ușoare. „Având în vedere că este vaccinată şi a primit şi boosterul, simptomele ei au fost foarte, foarte uşoare. Suntem foarte precauţi aici, la «The View»”, a spus Behar.

Sunny Hostin, o altă gazdă a emisiunii, a dezvăluit că atât ea, cât și mama ei au fost pozitiv la COVID, în timpul sărbătorilor, însă s-au recuperat după ce au stat în izolare în săptămâna de Crăciun.

În ediţia de luni a emisiunii, gazdele şi invitaţii au participat de la distanţă, aflându-se în locuri diferite, ca măsură de prevenire a răspândirii Covid-19. Programul va continua cel mai probabil să folosească acest format şi în săptămânile viitoare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă