Actrița Tora Vasilescu, primele declarații după ce ea și soțul ei au avut COVID-19, în luna noiembrie a anului trecut. „Sistemul imunitar e compromis”

1 lună in urmă 40

Tora Vasilescu și soțul ei locuieșc la Buftea, acolo unde au o casă și grădină mare. Actrița s-a retras din fața camerelor de filmat în urmă cu mai mulți ani, însă este fericită și mulțumită cu decizia ei. Acum, aceasta a făcut dezvăluiri despre perioada grea în care atât ea cât și soțul ei au fost infectați cu noul coronavirus.

„Ca să fiu sinceră, tocmai vin de la niște vizite medicale, care s-ar putea să fie primele dintr-un șir ceva mai lung.

Ne-a jucat și nouă festa Covidul, anul trecut, în noiembrie, când m-am infectat împreună cu soțul meu, și sistemul imunitar este puțin compromis. Nu știu cum l-am luat.

Mâncarea noastră este în proporție foarte mare rodul propriei grădini, iar anul acesta am adăugat în dietă și cure de vitamine, vaccinuri naturale. Iar anul trecut, aproape că nu am ieșit din curte.

Nu mi-a fost foarte greu. Eu mi-am pregătit din timp bătrânețea, locuiesc în Buftea, la casă, și am o curte mare, care poate să suplinească o plimbare în toată regulă.

Primăvara și vara a fost chiar ușor, toată atenția mi-a fost concentrată pe plante, pe muncă în solarii”, a povestit Tora Vasilescu (69 de ani) pentru noul număr din „Formula As”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă