Actrița Marion Ramsey, celebră din seria de filme „Academia de Poliție”, a decedat la 73 de ani

1 lună in urmă 23

„Marion era de o bunăvoință și o lumină pătrunzătoare care umpleai instantaneu orice încăpere la sosirea ei. Lumina ei este deja simțită de cei care au cunoscut-o bine. Ne va fi dor de ea și o vom iubi mereu", se mai arată în comunicat, scrie CNN.

Marion Ramsay este cunoscută şi îndrăgită de fani pentru interpretarea personajului Laverne Hooks din „Academia de Poliţie/ Police Academy”. În plus, ea a avut o carieră importantă pe Broadway.

Născută în Philadelphia, în 1947, Ramsay şi-a început cariera în teatru. A jucat în spectacole ca „Hello, Dolly!”, „Grind”, „Eubie!” şi „Dreamgirls”, transpus apoi în film.

Cariera ei în film şi televiziune a demarat odată cu apariţia în sitcomul „The Jeffersons”, în 1976. Ea a jucat apoi în şase filme „Academia de Poliţie”.

Mai târziu, în cariera sa de televiziune și film, a avut apariții la show-urile pentru înot pentru adulți „Robot Chicken” și „Tim and Eric Awesome Show, Great Job!

În 2015, s-a reunit cu vedetele din „Academia de Poliție” Steve Guttenberg și Michael Winslow în filmul „Lavalantula” și continuarea sa „2 Lava 2 Lantula!” anul urmator. Rolul ei final a fost în filmul indie din 2018 „Când cânt”. Ea a supraviețuit celor trei frați ai ei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă