Actorul William Shatner, căpitanul Kirk din Star Trek, va zbura în spațiu alături de miliardarul Jeff Bezos

1 lună in urmă 16

Fondatorul Amazon Jeff Bezos, 57 de ani, al doilea cel mai bogat om din lume, care a zburat deja în spațiu în luna iulie, a programat încă două zboruri. Legendarul actor William Shatner, 90 de ani, căpitanul Kirk din serialul Star Trek, a fost invitat să se alăture, informează The Independent, care preia portalul american TMZ.

La 55 de ani de la lansarea seriei „Star Trek”, venerabilul actor canadian William Shatner va călători în spațiu împreună cu Jeff Bezos Potrivit „TMZ”, „căpitanul James T. Kirk” va deveni cea mai în vârstă persoană care a fost vreodată în spațiu!

Jeff Bezos a efectuat pe 20 iulie primul zbor spațial la bordul New Shepard. Acesta a durat după aproape 11 minute.

Lansarea rachetei a fost un succes, iar misiunea a decurs fără incidente.

Alături de Jeff Bezos au mai fost fratele său Mark, aviatoarea Wally Funk în vârstă de 82 de ani şi un tânăr în vârstă de 18 ani, Oliver Daemen.

Conform TMZ, prețul licitat pentru unul dintre cele patru locuri a fost de 28 de milioane de dolari.

Zborul în care se vor afla Bezos și personajul său favorit din seria Star Trek este programat în octombrie și ar urma să aibă 15 minute.

Actorul William Shatner, căpitanul Kirk din Star Trek, va zbura în spațiu alături de miliardarul Jeff BezosWilliam Shatner, imagine de acum patru ani.

Foto: EPA

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă