Actorul Stanley Tucci a învins lupta cu boala necruțătoare: „Cancerul te face mai temător, dar și mai curajos”

1 lună in urmă 16

Stanley Tucci a dezvăluit că în urmă cu trei ani a învins lupta cu cancerul. Actorul american a fost diagnosticat cu o tumoare la baza limbii și a făcut luni întregi de tratament pentru a se vindeca.

În vârstă de 60 de ani, Stanley Tucci a mărturisit într-un interviu că a fost diagnosticat cu o tumoare la baza limbii, care era prea mare pentru a fi operată, astfel că a fost nevoit să facă în doze mari radiații și chimioterapie.

„Aș fi jurat că nu voi face niciodată așa ceva, pentru că prima mea soție a murit din cauza cancerului și a fost îngrozitor să o văd trecând prin aceste tratamente”, a declarat actorul pentru Vera magazine.

Prima soție a lui Stanley Tucci a murit din cauza cancerului

Actorul american a povestit că și-a văzut partenera de viață chinuindu-se din cauza tratamentelor dure la care era supusă. Prima soție a lui Stanley Tucci, Kate Spath, a murit din cauza cancerului la sân, la vârsta de 47 de ani, în anul 2009.

El a mărturisit că familia i-a fost alături în această perioadă grea. Actuala soție, Felicity Blunt, gemenele Isabel și Nicolo în vârstă de 20 de ani, Camilla, în vârstă de 18 ani din prima căsnicie, dar și cei doi copii din căsătoria actuală, Matteo și Emilia.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Șase luni s-a hrănit printr-un tub

Stanley Tucci a povestit că timp de șase luni a fost nevoit să se hrănească printr-un tub. ”Copiii au fost lângă mine, dar le-a fost greu. (…) Abia am reușit să ajung absolvirea liceului gemenelor”, a mai declarat actorul.

Actorul american spune că tratamentul a avut succes și că a învins lupta cu boala necruțătoare, însă efectele sunt permanente. Stanley Tucci a declarat că este puțin probabil să-i recidiveze cancerul.

„Cancerul te face mai temător, dar și mai curajos în același timp. Mă simt mult mai bătrân decât înainte de a fi bolnav”, a mai spus acesta.

Stanley Tucci este cunoscut pentru roluri din filme celebre, precum „Shall We Dance”, „The Lovely Bones”, „Julie and Julia” sau „The Hunger Games”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă