Actorul Matthew McConaughey este împotriva vaccinării copiilor. Declaraţia care schimbă opiniile a milioane de părinţi

1 săptămână in urmă 20

„Nu aș susține vaccinarea obligatorie a copiilor. Vreau să aflu mai multe informații. Va veni un moment în care va trebui să iei poziție și să te întrebi: Care cifre sunt în favoarea mea?”, a spus Matthew McConaughey, cu ocazia unui summit organizat de The New York Times.

Câştigătorul Premiului Oscar, care a promovat efortul de vaccinare al autorităţilor din SUA și a declarat că el însuşi este, a declarat însă că este împotriva vaccinării obligatorii a tinerilor și că nu îi va vaccina pe cei trei copii ai săi, de vârstă școlară: Levi, 13 ani, Vida, 11 ani și Livingston, 8 ani.

„În acest moment nu-i vaccinez pe ai mei, vă spun sincer asta”, i-a transmis McConaughey editorialistului New York Times, Andrew Ross Sorkin, la summitul DealBook al ziarului. „Încă vreau să aflu mai multe informații”, a adăugat el, citat de huffpost.com.

Citeşte şi Câştigător de Oscar, favorit să devină guvernatorul celui de-al doilea cel mai mare stat al SUA. L-ar vota 45% dintre alegători

Aproximativ 28 de milioane de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani din SUA pot fi vaccinaţi împotriva Covid-19, a decis Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC), la începutul acestei luni. Oficialii sanitari din SUA au dat aprobarea finală pentru administrarea de doze pentru copii din vaccinul dezvoltat de Pfizer şi BioNTech. FDA deja autorizase utilizarea vaccinului la copii cu vârste între 5 şi până la 12 ani. Este vorba despre doze care reprezintă o treime faţă de cele administrate adolescenţilor şi adulţilor.

Citeşte şi SUA începe vaccinarea anti-Covid la grupa de vârstă 5-12 ani. 28 de milioane copii sunt eligibili pentru imunizare

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă