Actorul Kevin Spacey, somat să plătească o sumă astronomică. A fost acuzat de hărțuire sexuală asupra bărbaților!

2 săptămâni in urmă 18

Marti, 23 Noiembrie 2021, ora 10:21

239 citiri

Actorul Kevin Spacey, somat să plătească o sumă astronomică. A fost acuzat de hărțuire sexuală asupra bărbaților!

Kevin Spacey trebuie să plătească 31 de milioane de dolari pentru încălcarea contractului „House of Cards”, după ce un mediator a stabilit că modelul de hărţuire sexuală al actorului a provocat daune MRC şi a încălcat obligaţiile contractuale, informează The Hollywood Reporter.

După o acţiune legală care a durat doi ani, cu uşile închise, un mediator a decis că actorul trebuie să plătescă producătorului „House of Cards”, MRC, aproximativ 31 de milioane de dolari pentru conduita sexuală neadecvată din culisele serialului.

Luni, MRC a depus actele la Curtea Superioară din Los Angeles pentru a confirma hotărârea arbitrajului.

Spacey, care a interpretat personajul Frank Underwood în „House of Cards”, a fost dat afară din serialul Netflix după ce au apărut acuzaţii de hărţuire sexuală la adresa lui formulate de mai mulţi bărbaţi. În urma acestora, MRC a derulat o anchetă şi, drept rezultat, a încheiat contractul cu Spacey.

Disputa a ajuns la JAMS, asociaţie de servicii de mediere, unde ambele părţi şi-au adus învinuiri.

Pe 19 octombrie, mediatorul a concluzionat că Spacey a încălcat în mod repetat obligaţiile contractuale, inclusiv politicile anti-hărţuire.

Mediatorul a subliniat şi că MRC a avut de suferit din cauza comportamentului lui Spacey, inclusiv fiind nevoit să oprească al şaselea sezon „House of Cards”, să îl rescrie şi să îl scurteze de la 13 la 8 episoade pentru a respecta termenul limită de livrare.

Kevin Spacey a susţinut că încă este îndreptăţit să primească bani în conformitate cu acordul său „pay or play” şi a spus că ceea ce a cauzat pierderile financiare a fost decizia MRC şi Netflix să îl concedieze, şi nu comportamentul său.

Actorul a încercat fără succes să facă apel.

„Siguranţa angajaţilor, a platourilor de filmare şi mediului de lucru este de o importanţă majoră pentru MRC şi reprezintă motivul pentru care căutăm asumarea responsabilităţii”, a transmis compania.

Citeste si:

Jerry Douglas, vedeta din „Tânăr și neliniștit”, a murit la vârsta de 88 de ani

Jerry Douglas a apărut în serial, pentru prima dată, în 1982, când a jucat rolul lui John Abbott, președintele companiei Jabot Cosmetics. În 2006, actorul iese din serial după ce personajul...

Cabinetul Ciucă merge în Parlament. Nemulțumirea Gabrielei Firea privind poziția unui lider PSD în viitorul guvern

PSD a anunţat că va prezenta oficial programul de guvernare, marți la ora 18.00, la Parlament. Componenţa Guvernului condus de Nicolae Ciucă şi programul de guvernare al noii coaliţii...

Adevarul.ro

a1.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă