Actorul Armie Hammer, anchetat după ce o femeie l-a acuzat de viol: ”M-a lovit cu capul de un perete. Am crezut că mă va ucide”

1 lună in urmă 2

Actorul american Armie Hammer, cunoscut pentru filme precum "Network" şi "Call Me By Your Name", a fost acuzat de viol, faptă din 2017, de o femeie din Los Angeles, potrivit BBC.

 ”M-a lovit cu capul de un perete. Am crezut că mă va ucide”

Profimedia

Femeia, în vârstă de 24 de ani pe nume Effie, a făcut acuzaţiile joi, în timpul unei conferinţe virtuale. Hammer, 34 de ani, a negat acuzaţiile. Avocatul lui a spus că sunt "scandaloase" şi că Hammer "salută oportunitatea de a stabili un record". Poliţia din Los Angeles a declarat pentru BBC că Hammer este suspect de agresiune sexuală într-o anchetă deschisă pe 3 februarie, potrivit news.ro.

Reclamanta a făcut acuzaţiile împotriva actorului în timp ce citea o declaraţie pregătită. Ea a vorbit alături de avocata pentru drepturilor femeilor Gloria Allred, afirmând că l-a cunoscut prima dată pe Hammer pe Facebook, în 2016, pe când avea 20 de ani. "M-am îndrăgostit de el imediat", a spus ea. Femeia a pretins că, pe măsură ce relaţia a progresat, Hammer a folosit "tactici de manipulare pentru a mă controla". Ea a spus că el i-a "testat devotamentul faţă de el, pe măsură ce a devenit din ce în ce mai violent". Femeia l-a acuzat pe actor că a abuzat-o "mental, emoţional şi sexual". Ea a precizat că presupusul viol a avut loc pe 24 aprilie 2017.

"Armie Hammer m-a violat timp de patru ore în Los Angeles, timp în care m-a lovit în repetate rânduri cu capul de un perete, învineţindu-mi faţa", a descris ea. "În acele ore, am încercat să scap şi nu m-a lăsat. Am crezut că mă va ucide. Apoi, a plecat fără să-l intereseze starea mea. Am fost şocată şi nu am crezut că cineva despre care credeam că mă iubeşte ar putea să-mi facă asta". Femeia a afirmat că s-a gândit la sinucidere, adăugând că a simţit o "imensă vină" pentru că nu a vorbit mai repede despre acest lucru.

Într-un comunicat trimis către BBC, avocatul lui Hammer Andrew Brettler a respins acuzaţiile. Avocatul a subliniat că toate relaţiile lui Hammer cu femei au fost "complet consensuale, discutate şi în acord prealabil şi reciproc". Hammer şi soţia sa, prezentatoarea TV Elizabeth Chambers, şi-au anunţat divorţul în iulie 2020. Chambers a transmis o declaraţie luna trecută, spunând că sprijină "orice victimă a atacurilor sau abuzurilor".

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

armie hammer actor viol anchetat
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă