Actorul american Armie Hammer, anchetat pentru viol

1 lună in urmă 1

Actorul american Armie Hammer este cercetat de către poliția din Los Angeles, după ce o tânără l-a acuzat că a violat-o ”brutal”, în perioada când aveau o relație, relatează AFP şi dpa, citate de Agerpres.

Tânăra de 24 de ani, identificată cu prenumele Effie, şi-a detaliat acuzaţiile joi dimineaţă, în cadrul unei conferinţe de presă virtuale găzduite de avocata ei, Gloria Allred.

Ea a susţinut că a fost „violată brutal” timp de peste patru ore în 2017. Pe lângă asta, tânăra a adăugat că Armie Hammer, ar fi dat-o de mai multe ori cu capul de un zid în timpul violului şi ar fi lovit-o peste picioare cu o cravată.

„Effie” a mai acuzat că a fost abuzată „mental, emoţional şi sexual” în timpul relaţiei care a durat patru ani cu actorul.

Poliţia din Los Angeles a declarat că a deschis o anchetă asupra actorului Armie Hammer în urma unei plângeri depuse luna trecută de o femeie, fără sa spună despre cine este vorba.

Actorul în vârstă de 34 de ani a negat aceste acuzaţii prin intermediul avocatului său, Andrew Brettler. El a dat asigurări că ar fi avut doar relaţii sexuale „consensuale”.

Avocatul Bettler a mai susţinut că actorul a primit un mesaj în iulie 2020 de la „Effie”, care conţinea cereri cu caracter sexual explicit, lucru care contrazice acuzaţiile tinerei.

În trecut, Hammer a mai fost acuzat de alte femei pentru agresiuni sexuale, afirmații pe care avocatul său le-a negat în mod categoric.

Armie Hammer provine dintr-o familie de antreprenori bogați și s-a remarcat în filmul „The Social Network, dar mai ales în „Call Me By Your Name”, în care a jucat alături de Timothée Chalamet.

Foto: Epa

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă