Actorul Alec Baldwin, dat în judecată de electricianul-șef al filmului „Rust”. Bărbatul face ACUZAȚII grave

2 săptămâni in urmă 18

Alec Baldwin / Foto: Profi Media Alec Baldwin / Foto: Profi Media

Electricianul-șef de pe platoul de filmare al westernului „Rust” i-a acționat în instanță pe actorul Alec Baldwin, dar și pe alți membri importanți ai echipei de producție, toul în urma tragediei în care regizoarea de imagine Halyna Hutchins și-a pierdut viața, luna trecută.

JOI, 11 NOIEMBRIE 2021, 12:10

SURSĂ: Realitatea.NET AUTOR: REALITATEA.NET

Electricianul Serge Svetnoy susține că glonțul care a ucis-o pe Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza pe platoul de filmare „l-a ratat la limită”, anunță revista Rolling Stone, citată de HotNews.ro.

„Materiale rezultate în urma descărcării armei l-au lovit direct pe reclamant”, afirmă plângerea depusă de avocații lui Svetnoy.

„Glonțul l-a ratat la limită înainte să îi lovească pe regizoarea de imagine a filmului Halyna Hutchins și pe regizorul său Joel Souza. Reclamantul a suferit răni, inclusiv stres emoțional sever, ca urmare directă a acestui incident”, se mai arată în plângerea citată, potrivit CNN.

Citește și Incident șocant, pe platoul de filmare: actorul Alec Baldwin a împușcat mortal un membru al echipei. Regizorul, rănit grav

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă