Actorii Willem Dafoe şi Emily Watson, la Cabana Bâlea Lac. „Nimeni nu poate rămâne indiferent în faţa unor asemenea frumuseţi”

2 săptămâni in urmă 30

Celebrii actori Willem Dafoe şi Emily Watson filmează în aceste zile în România scene din producţia „Legenda lui Ochi”, la peste 2.000 de metri altitudine în Munţii Făgăraş. Cei doi artiști au poposit, marți, la Cabana Bâlea Lac, informează Agerpres.

Amfitrioni le-au fost soții Klingeis, proprietarii Cabanei Bâlea Lac şi ai telecabinei din zonă, care s-au fotografiat alături de cei doi actori.

„O dată în plus locaţiile superbe din judeţul Sibiu ne reamintesc cât de impresionantă este natura şi că nimeni nu poate rămâne indiferent în faţa unor asemenea frumuseţi”, a declarat, pentru Agerpres, Daniela Cîmpean, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

Actorii Willem Dafoe şi Emily Watson, la Cabana Bâlea Lac. „Nimeni nu poate rămâne indiferent în faţa unor asemenea frumuseţi”FOTO: Cabana Bâlea Lac – Facebook

Situată la altitudinea de 2034 metri în Munții Făgăraș, Cabana Bâlea Lac este așezată lângă un lac glaciar. În anul 1995 un puternic incendiu a distrus vechea cabană în totalitate, reconstrucția actualei cabane începînd în anul 2000.

Dea lungul timpului, pe la Cabana Bâlea Lac a mai trecut şi celebrul actor belgian Jean-Claude Van Damme.

Willem Dafoe are patru nominalizări la Premiul Oscar şi trei la Globul de Aur, în cariera sa până în prezent având în total 110 nominalizări şi 79 de premii.

„Legenda lui Ochi” urmăreşte povestea unei tinere (Zengel) care fuge de acasă şi învaţă să comunice cu o specie de animale evazivă cunoscută sub numele de Ochi.

Filmul produs de studioul A24 va include o partitură originală a compozitorului şi fondatorului Dirty Projectors, Dave Longstreth, colaborator frecvent al studioului de animaţie şi film al Saxon Enciclopedia Pictura, potrivit paginii de Facebook Willem Dafoe’s Act.

FOTO: Cabana Bâlea Lac – Facebook

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă