Actorii teatrului Colibri din Craiova s-au reîntâlnit cu publicul. Spectacolul s-a jucat cu casa închisă

2 luni in urmă 54

De Cristina Oprea.
Publicat: 20.12.2020, 17:33.
Actualizat: 20.12.2020, 17:34

A fost un an ca niciunul altul pentru cei din domeniul culturii şi al divertismentului. În Craiova, ieşirea din carantină înseamnă prima sclipire pe scena Teatrului pentru Copii şi Tineret. Actorii teatrului Colibri şi-au reîntâlnit cu bucurie publicul, iar copiii abia au aşteptat să îşi revadă personajele favorite.

Spectacolul Poveste de Iarnă s-a jucat cu casa închisă

Atât artiştii teatrului Colibri din Craiova, cât şi publicul lor au avut parte de o seară mult aşteptată. Actorii au pus în scenă un spectacol de Crăciun, spre satisfacţia micilor spectatori din sală, dar şi a părinţilor lor.

Pentru artişti, spectacolul a însemnat o eliberare, după o perioadă în care au fost nevoiţi să stea departe de public.

Chiar dacă nu au putut să îşi desfăşoare activitatea pe scenă, actorii au jucat în continuare.

Pentru că sunt obişnuitţi să joace teatru de păpuşi, obiceiurile sanitare ale acestei perioade nu au fost o schimbare atât de drastică pentru actori.

Alla Cebotari, actriţă: La noi, dintotdeauna, măştile au trebuit dezinfectate. Pentru faptul că ele s-au purtat cam din generaţie în generaţie, spectacolele s-au transmis de la actor la actor, şi-atunci nu ne este străin spirtul şi dezinfectatul accesoriilor.

Iar cei mici au fost cei mai bucuroşi că au participat, din nou, la un spectacol de teatru.

Spectacolul Poveste de Iarnă s-a jucat, seara trecută, cu casa închisă. E drept, capacitatea sălii a fost drastic redusă. Teatrul Colibri a anunţat o reprezentaţie a spectacolului şi astăzi, la ora 11:00.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

teatru teatrul pentru copii si tineret din craiova teatrul colibri
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă