Activitatea restaurantelor și barurilor care încalcă restricțiile anti-Covid ar putea fi SUSPENDATĂ. Propunerea ministrului de Interne

3 săptămâni in urmă 3

Lucian BodeLucian Bode

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat, luni, că va solicita conducerii PNL să propună în coaliție introducerea pe agenda Parlamentului a unui proiect care să prevadă suspendarea activității restaurantelor și barurilor care sunt amendate pentru nerespectarea restricțiilor anti-Covid. 

LUNI, 22 MARTIE 2021, 09:22

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

Bode a precizat că, din păcate, sancțiunile în vigoare nu sunt suficiente. 

”O să solicit conducerii PNL să discute în coaliție foarte serios ca, în această săptămână, pe agenda Parlamentului să fie aprobat prioiectul de lege care modifică OUG privind regimul sancțiunilor.

Sancțiunile nu sunt suficiente din păcate. (…) Legea 55 să fie modificată astfel încât după una, două, trei sancțiuni, instituțiile statului să poată suspenda activitatea agentului economic care nu respectă regulile de protecție sanitară. Dacă se repetă, se trece la nivelul următor și aplicăm sigiliul pe locație”, a declarat ministrul de Interne. 

Bode a anunțat că, în acest weekend, poliția a făcut peste 5.000 de controale în localuri și a dat zeci de amenzi. Unele dintre ele au mai fost amendate, a precizat ministrul. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă