Activistul Daniel Bodnar a fost atacat cu un cuţit de patronul unui gater, cu o zi înainte de accidentul în care şi-a fracturat coloana VIDEO

1 lună in urmă 1

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost atacat cu un cuţit de către patronul unui gater, cu doar câteva ore înainte de producerea teribilului accident de circulaţie de la Suceviţa. Atacul s-a produs după ce Daniel a sunat la 112 ca să sesizeze un transport suspect de material lemnos.

S-a întâmplat pe raza comunei Frumosu, din judeţul Suceava, unde Daniel şi colaboratorii săi monitorizau zona pentru a depista transporturile ilegale cu material lemnos.

Potrivit Stirisuceava.net, activiştii au urmărit transportul de buşteni până la poarta unui gater, acolo unde proprietarul, înarmat cu un cuţit i-a ameninţat şi a atacat maşina în care se aflau.

Agresorul a tras de două ori de uşa maşinii, a deschis-o şi a încercat să-l atace pe şofer cu cuţitul. Şoferul a reuşit totuşi să se apere, să închidă uşa şi să o blocheze. Parte din incident a fost filmat de Daniel Bodnar.

Activistul Daniel Bodnar este în pericol de a rămâne paralizat

Echipajul de poliţie care s-a deplasat la locul sesizării l-a informat pe Daniel Bodnar că poate depune plângere penală în termen de 90 de zile.

În aceeaşi noapte, la ora 2.20, maşina în care Daniel Bodnar era pasager a ieşit în decor şi s-a izbit întimpanul unui podeţ, la Suceviţa.

La volan era Dani Ghinghiloschi, prietenul lui Daniel Bodnar.

Poliţiştii susţin că pe fondul oboselii, şoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar maşina s-a izbit în capul unui podeţ, a ricoşat într-o poartă, a pus la pământ un indicator rutier şi apoi a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului. În urma impactului, conducătorul auto care purta centura de siguranţă a scăpat cu răni uşoare.

Daniel, însă, nu avea centură şi a suferit leziuni importante la nivelul coloanei vertebrale. El a fost operat la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi şi va face recuperare în Viena. Imediat după accident, Daniel nu îşi simţea picioare.

Citeşte şi: Măsuri de relaxare în Bucureşti DE LUNI. Se redeschid restaurantele, barurile, cinematografele, teatrele și sălile de jocuri la o capacitate de 30%

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă