Acționarul CFR-ului a spus ce a învățat de la Dan Petrescu și a ”înțepat-o” pe FCSB

1 săptămână in urmă 18

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Ștefan Gadola, unul dintre acționarii clubului CFR Cluj, consideră că păstrarea lui Dan Petrescu este firească, datorită rezultatelor produse  de tehnician în ultimii ani.

Ștefan Gadola, după ce Dan Petrescu a rămas la CFR Cluj

Omul de afaceri a transmis că a învățat de la tehnician că rezultatele trebuie să fie prioritatea unui club, chiar dacă asta înseamnă ca spectacolul fotbalistic să fie, într-o mai mare sau mai mică măsură, sacrificat.

E clar, se merge mai departe cu Dan Petrescu, totul e foarte bine. Pentru mine, e bine așa, să se continue cu Dan Petrescu.

Eu am învățat de la el (n.r. de la Dan Petrescu) ceva, faptul că doar rezultatele contează. El nu joacă spectaculos, e adevărat, dar, haideți să judecăm, el este responsabil pentru rezultate”, a declarat Ștefan Gadola, pentru Digi Sport.

Zimbabwe este una dintre cele mai incredibile destinații pentru safari. Trăiește experiența autentică pe Digi Life și Digi Online, astăzi de la 19:00!

Demiterea lui Dan Petrescu a fost adusă în discuție mai ales pentru că a fost cerută de suporteri, nemulțumiți de stilul impus de tehnician, dar Ștefan Gadola a scos în evidență, fără să-i dea numele, însă aluzia este clară, situația FCSB-ului, care joacă mai spectaculos, dar este pe 14 în Liga 1.

Am pierdut suporterii care iubesc fotbalul. Sunt alte echipe care joacă frumos, nu vreau să dau nume, și unde sunt?”, a transmis Ștefan Gadola.

Obiectivele CFR-ului pentru acest sezon

Acționarul CFR-ului a anunțat că, pe lângă câștigarea campionatului, obiectiv îndeplinit în ultimele cinci sezoane de clubul din Gruia, o importanță la fel de mare o are în acest sezon și calificarea în primăvara europeană din Conference League.

Obiectivele sunt clare, titlul și primăvara europeană. Da, în acest an e nevoie și de primăvara europeană”, a spus Ștefan Gadola.

Etichete: dan petrescu , stefan gadola


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă