Acționar din Liga 1, revoltat după anunțul MTS: „COVID-ul nu merge la EURO și vine în Liga 1?”

1 lună in urmă 5

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021, 11:58 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 12:11

Ministerul Tineretului și Sportului anunță printr-un comunicat de presă că meciurile pe care „Arena Națională” le va găzdui în cadrul EURO 2020 se vor desfășura cu spectatori în tribune, iar Ștefan Gadola (67 de ani) consideră că această decizie ar trebui aplicată și la meciurile din Liga 1.

Bucureștiul va găzdui patru meciuri de la Campionatul European, turneu final care ar fi trebuit să se desfășoare în vara lui 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei de COVID-19.

MTS a anunțat că un număr maxim de 13.000 de spectatori, adică 25% din capacitatea tribunelor „Arenei Naționale”, va putea asista la meciuri, iar Ștefan Gadola, acționarul minoritar de la CFR Cluj, consideră că această decizie este discriminatorie pentru că partidele din Liga 1 se joacă în continuare fără spectatori.

Ștefan Gadola: „COVID-ul nu merge la Campionatul European și vine la cel național?”

„Este o decizie puțin halucinantă. De ce? COVID-ul nu merge la Campionatul European și vine la cel național? E păcat! Ar trebui să găsească soluții pentru a fi spectatori și la meciurile din campionatul național, ar fi absolut normal. Eu cred că s-ar putea face cu o organizare bună și corectă.

Eu călătoresc mult la București. Mă duc în aeroport: un scaun liber, pe unul poți să șezi. După care, urcăm în aeroport și stăm unul lângă altul. Da, cu mască, dar să stăm cu mască și pe stadion. Eu cred că s-ar putea organiza, iar cu multă atenție s-ar respecta”, a declarat Ștefan Gadola la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Csikszereda - Petrolul Ploiești, ultimul meci cu spectatori

Pe 8 martie 2020 a avut loc ultima partidă disputată cu spectatori în tribune, pe stadionul Municipal din Miercurea Ciuc, între Csikszereda și Petrolul Ploiești. Tot în aceeași zi, s-au înfruntat Rapid București și CSM Reșița, iar acesta a fost ultimul meci fără restricții în România, la care au participat 5000 de suporteri.

VIDEO. PANDEMIA A PUS STOP! Pe 8 martie s-a disputat ultimul meci cu spectatori pe un stadion din România

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Acționarul lui CFR Cluj s-a amuzat copios după victoria cu Dinamo: „Am luat exemplul celor de la Barcelona”

Gafă uriașă la emisiunea „Microbist de România” » Suporter FCSB, îmbrăcat în echipamentul CSA Steaua!

Playtech: Traian Băsescu, reacție halucinantă în legătură cu condamnarea Ioanei: ”Nu-i atinge nimeni pe...”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă