Achiziționează sold Paysafecard direct din aplicația PayPoint și poți plăti online fără card sau cont bancar

2 luni in urmă 28

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2021, 14:54 / Actualizat joi, 12 august 2021 14:54

Dacă îți dorești să faci achiziții online sau să plătești pentru servicii pe internet fără card de credit sau cont bancar, există o soluție la îndemână și 100% sigură: prin aplicația PayPoint ai posibilitatea să achiziționezi sold Paysafecard, pe care îl poți folosi să plătești online fără a folosi un card de credit sau un cont bancar, pe site-ul oricărui partener Paysafecard. 

Plătești fără card de credit sau cont bancar cu soldul Paysafecard

Explorează și tu libertatea să plătești pentru servicii online prin intermediul partenerilor Paysafecard, fără să ai nevoie de card de credit sau cont bancar. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să achiziționezi sold Paysafecard. Din fericire, poți face acest lucru din aplicația PayPoint.

Tot ce trebuie să faci este să îți instalezi aplicația PayPoint, să îți creezi un cont și apoi să alegi opțiunea Plată online. De acolo poți achiziționa sold Paysafecard de 25, 50, 100 sau 300 de lei, folosind cardul tău bancar salvat în aplicație. Acest sold poate fi vizualizat în contul tău Paysafecard și poate fi utilizat pentru orice achiziție online care acceptă această metodă de plată, utilizând doar contul și parola Paysafecard. Îți poți reînnoi soldul Paysafecard de câte ori ai nevoie, deoarece în aplicația PayPoint nu ai limită de tranzacții!

Nivel ridicat de siguranță

Atunci când folosești aplicația PayPoint pentru a achiziționa sold Paysafecard ești 100% protejat: aceasta folosește ultimele tehnologii de securitate pentru siguranță sporită. De asemenea, ai posibilitatea să achiți soldul Paysafecard cu orice card, oriunde ai fi, chiar și din străinătate.

Mai mult, aplicația este complet gratuită, nu implică niciun comision și niciun cost ascuns, prin urmare te poți bucura nelimitat de plăți online în siguranță.

Achiziționează sold Paysafecard online și în siguranță prin aplicația PayPoint: descarcă acum din Google Play sau Apple Store.

Playtech: ȘOC! Nicolae Badea, RĂZBOI cu văduva lui Turcu! Suma uriașă pentru care au ajuns la tribunal


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă