Achizitii la preturi scandaloase la Sectorul 1, in mandatul ex-primarului Dan Tudorache: "Ursi panda" de 20.000 de euro

1 lună in urmă 6

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din Bucuresti, a scris intr-o postare pe Facebook in ce constau investitiile facute de Administratia Domeniului Public Sector 1.

"Asa arata cateva din 'investitiile' realizate de fosta conducere de la Administratia Domeniului Public Sector 1. De asta este importanta reorganizarea. Sa nu mai achizitionam 'ursi panda somnorosi' la preturi astronomice si sa ne ocupam cu adevarat de spatiile verzi si domeniul public", a scris primarita, aratand si ce sume s-au dat pentru ursii panda.

Urs panda somnoros - 14.500 lei
Urs panda mancand - 14.500 lei
Urs mare in picioare - 38.000 lei
Urs panda asezat (mancand) - 40.153 lei

Cu o zi in urma, Clotilde Armand a anuntat ca va demara o serie de verificari in ceea ce-i priveste pe angajatii din subordine. Armand vrea sa afle daca sunt persoane trimise in judecata, asa cum s-a intamplat cu trei salariati din institutie, acestia fiind suspendati ulterior din functie.

CITESTE SI:

Un student s-a aruncat de pe caminul din Bucuresti in care locuia. Negociatorii au incercat trei ore sa-l convinga sa coboareSurse: Un prim raspuns la marea dilema din cazul crimelor de la Onesti. Cum a reusit atacatorul sa ii lege de unul singur pe ostaticiTanarul politist care "a stat de 6" pentru talhari. Sub paza agentului proaspat iesit din scoala, infractorii au jefuit o femeie de 78 de ani de peste 300.000 de euroCand ar putea incepe urmatorul an scolar. Anuntul facut de ministrul EducatieiBatuta si abuzata de iubit cu coada de la matura - drama cantaretei Roxen care va reprezenta Romania la Eurovision cu melodia "Amnesia"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă