”Acesta este obiectivul”. Simona Halep știe ce are de făcut după ce a ieșit din Top 10 WTA

2 luni in urmă 20

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Românca, fost lider al clasamentului WTA, are ca obiectiv revenirea în Top 5.

Simona Halep: ”Obiectivul este să reintru în zona jucătoarelor foarte bune”

„Nu ştiu ce rezultate voi avea, nu pot să spun că mă gandesc la ceva anume, dar vreau să fiu din nou printre primele. Este departe (n.r. locul 1 WTA), deja sunt pe 10! Sunt ani de zile de când n-am mai ieşit din TOP 10, vreo 7 ani şi jumătate.

Este o relaxare mentală şi acum obiectivul este să reintru în zona jucătoarelor foarte bune, în TOP 5. Nu ştiu dacă voi reuşi, dar nu am nimic de pierdut. Vreau doar să mă bucur de ceea ce pot să mai fac încă”, a spus Halep, pentru AS.ro.

Revenirea în circuit se produce la Montreal

Simona Halep își propune să revină în circuit după pauza forțată de accidentare la Montreal, turneu transmis în direct de Digi Sport începând cu 9 august, iar starea de sănătate actuală pare să îi permită să joace în Canada.

Nu am putut să joc la Cluj pentru e pe zgură, în primul rând, iar accidentarea mă împiedică. Aștept să merg în Canada să văd dacă pot să joc.

Mă simt bine, dar nu se știe niciodată cu accidentările. Îmi doresc să fiu sănătoasă, pentru că de câteva luni nu pot să joc, iar după să mă bucur că pot să joc. Mă gândesc la tot sezonul de hard și sper să merg cu încredere”, a declarat Simona Halep.

Etichete: simona halep , clasament wta , top wta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă