„Acest sezon e compromis pentru el!”. Toni Petrea confirmă situația gravă în care se află Florinel Coman, după accidentarea de la națională | VIDEO

1 lună in urmă 6

Toni Petrea, antrenorul lui FCSB, a confirmat faptul că accidentarea suferită de Florinel Coman, la echipa națională, este una gravă și va lipsi de pe teren până la finalul sezonului.

Florinel Coman s-a accidentat în startul meciului cu Macedonia de Nord, din preliminariile Campionatului Mondial, câștigat de „tricolori” cu 3-2.

FCSB va disputa un meci greu, duminică, contra Universității Craiova, în campionat, de la ora 20:30. Partida va putea fi urmărită, în format live text, pe www.prosport.ro.

Toni Petrea confirmă situația gravă în care se află Florinel Coman, după accidentarea de la națională

Tehnicianul FCSB-ului recunoaște că echipa sa avea nevoie de prezența lui Florinel Coman. Acesta a confirmat faptul că tânărul jucător nu va mai bifa niciun meci oficial, în actualul sezon.

„A suferit o accidentare destul de gravă și acest sezon e compromis pentru el, din păcate. E un jucător care ne ajuta și ar fi fost un plus pentru echipă. Nu ne rămâne decât să căutăm soluții și să suplinim absența lui cumva”, a declarat Toni Petrea, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Zilele trecute, patronul Gigi Becali a declarat faptul că Florinel Coman va sta pe „bară” timp de două luni, după accidentarea suferită în tricoul României.

„Coman stă două luni, așa mi s-a spus. Nu-i nimic, va trebui să muncească și va fi bine”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Comunicatul emis de FRF

După investigațiile făcute staff-ul medical al echipei naționale, FRF a emis un comunicat prin care a anunțat că Florinel Coman a suferit o leziune la nivelul mușchilor adductori ai coapsei drepte.

„În urma investigațiilor efectuate astăzi sub coordonarea staff-ului medical al echipei naționale, s-a constatat că Florinel Coman a suferit o leziune la nivelul mușchilor adductori ai coapsei drepte”, a anunțat Federația Română de Fotbal.

The post „Acest sezon e compromis pentru el!”. Toni Petrea confirmă situația gravă în care se află Florinel Coman, după accidentarea de la națională | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă