Accidente in serie pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, fara a exista persoane ranite. Opt soferi s-au prezentat la Politie

1 lună in urmă 34

Mai multe accidente rutiere s-au produs, miercuri dimineata, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, intr-unul dintre acestea fiind implicate cinci autoturisme, iar in altul doua. Pana in prezent, opt soferi s-au prezentat la Politie dupa ce au fost implicati in aceste evenimente, fara ca vreo persoana sa fie ranita.

"Din primele informatii, in aceasta dimineata, pe strada Calea Turzii, din municipiul Cluj-Napoca, s-au produs mai multe evenimente rutiere soldate cu pagube materiale, ca urmare a neadaptarii vitezei la conditiile de drum", a anuntat, miercuri dimineata, Politia Judeteana Cluj.

Pana in prezent, la Biroul Constatari Avarii Auto s-au prezentat 8 soferi implicati in evenimente rutiere.

Astfel, a avut loc un accident in care au fost implicate 5 autoturisme, un altul cu doua autoturisme implicate, iar o alta masina a iesit de pe sosea si s-a lovit de un stalp.

In urma acestor evenimente, nicio persoana nu a fost ranita, a precizat Politia Cluj. Judetul Cluj se afla, miercuri, pana la ora 12.00, sub avertizare Cod galben de ceata.

Citeste si: Un roman a gasit la groapa de gunoi din Aiud o sticla plina cu bijuterii din aur. Ce a patit barbatul care a impartit cu larghete comoara


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă