Accidente in lant pe partii. Salvamontistii au primit aproape 90 de apeluri de urgenta, in doar 24 de ore

2 luni in urmă 2

Aproape 90 de apeluri de urgenta au fost primite la Dispeceratul National Salvamont in ultimele 24 de ore, cele mai multe solicitari fiind inregistrate la Sinaia.

"O noua zi de foc pentru salvamontistii din intreaga tara, solicitati sa intervina la un numar ingrijorator de mare de evenimente. In ultimele 24 de ore, la Dispeceratul National Salvamont s-au primit 87 apeluri de urgenta", se arata intr-o informare postata, duminica, pe pagina de Facebook a Salvamont Romania.

Potrivit sursei citate, cele mai multe apeluri au fost primite la Sinaia.

* 14 apeluri pentru Salvamont Sinaia

* 12 apeluri pentru Salvamont Lupeni

* 11 apeluri pentru Salvamont Harghita

* 7 apeluri pentru Salvamont Caras-Severin- Muntele Mic

* 6 apeluri pentru Salvamont Sibiu

* 6 apeluri pentru Salvamont Predeal

* 6 apeluri pentru Salvamont Brasov

* 5 apeluri pentru Salvamont Gorj

* 5 apeluri pentru Salvamont Maramures

* 3 apeluri pentru Salvamont Azuga

* 3 apeluri pentru Salvamont Caras-Severin- Semenic

* 3 apeluri pentru Salvamont Mures

* 2 apeluri pentru Salvamont Borsa

* 2 apeluri pentru Salvamont Prahova-Busteni

* 1 apel pentru Salvamont Suceava

* 1 apel pentru Salvamont Petrosani.

Conform informatiilor postate pe pagina de Facebook a Salvamont Sinaia, apelurile de urgenta au vizat accidente petrecute pe partiile de altitudine din statiune.

De asemenea, la Dispeceratul National Salvamont s-au mai primit 24 apeluri prin care se solicitau sfaturi si informatii despre diferite trasee turistice din zona montana si despre starea partiilor din domeniile schiabile.

Citeste si:

Portretul celui mai puternic lider sindical din Romania. 20 de ministri ai Transporturilor i-au facut toate poftele de frica grevelor la metrouVIDEO De ce sunt lasati bebelusii din Suedia sa doarma in frig: "Probabilitatea de a contacta virusuri este mult mai mica"Furnizorii de energie au umflat milioane de facturi ale romanilor pentru a se finanta. Ministrul Energiei, victima a escrocherieiDirectorul adjunct al Apelor Romane si-a angajat tatal pensionar, prin detasare, la Sistemul de Gospodarire a Apelor din BotosaniDe unde vine numele clanului Sadoveanu. Liderul interlop care seamana cu marele scriitor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă