Accidente grave de Bobotează. Cel puţin 9 persoane au fost rănite

1 lună in urmă 24

Accidente grave de Bobotează. Două maşini în care se aflau şase persoane s-au ciocnit în Focşani. Potrivit ISU Vrancea, în urma impactului, un bărbat a rămas încarcerat, iar alte trei victime, între care şi doi minori, au fost rănite.

Accidente grave de Bobotează. Şase persoane, transportate la spital

Victima încarcerată a fost scoasă şi predată în stare conştientă unui echipaj de la Ambulanţă, care a transportat-o la spital.

Un băiat de 15 ani a suferit traumatisme la mâini şi picioare. Acesta a fost transportat la UPU Focşani. De asemenea, alte două persoane, o femeie şi un copil, au fost preluate de un echipaj SAJ pentru a fi duse la spital.

Carambol pe centură de Bobotează. Trei persoane au fost rănite

Un accident în care au fost implicate mai multe vehicule s-a produs, miercuri dimineaţă, pe centura ocolitoare a Brașovului, la ieşirea Sânpetru.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite.

Potrivit primelor informaţii, în accident au fost implicate cinci autoturisme şi un TIR.

La fața locului intervin echipaje ale ISU Brașov și Poliția.

“Intervenim la un accident rutier produs pe ocolitoarea municipiului Brașov, la intersecție cu cu DJ 103 ( ieșirea spre Sânpetru), 3 victime conștiente, neîncarcerate. S-au deplasat la locul indicat următoare forțe: o autospecială de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și 3 echipaje SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Brașov, potrivit newsbv.ro. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă