Accidentat cu Barcelona, Lucas Vazquez a primit un verdict teribil! Poate fi ultimul lui meci la Real Madrid

3 săptămâni in urmă 15

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Medicii au confirmat ce era mai rău în cazul lui Lucas Vazquez, înlocuit în El Clasico după o ciocnire cu Sergio Burquets. Iar primul meci în care Zidane avea nevoie de "jucătorul esenţial pentru Real Madrid" era în returul cu  Liverpool, pe 14 aprilie, în direct pe Digi Sport 1. În prima manşă, Real a învins cu 3-1.

Lucas Vazquez, probleme la ligamentele încrucişate: out până la finalul sezonului

Antrenorul Zidane nu se va mai putea baza pe polivalenţa jucătorului său până la finalul campionatului, iar acest derby cu Barcelona ar putea fi ultimul pentru Lucas, cel puţin în perioada aceasta a carierei.

Testele efectuate de fotbalist în cursul zilei de duminică au scos în evidenţă o entorsă a ligamentului încrucişat posterior la genunchiul stâng, anunţă sport.es.

Doar o minune i-ar permite lui Vazquez să mai evolueze până la finalul stagiunii. Şi cum el este la final de contract, iar Florentino Perez nu acceptă solicitările impresarilor jucătorului, acesta poate fi ultimul său joc în echipa Realului.

Sunt mai multe cluburi care insistă pentru semnătura celui pe care Zidane se baza pe partea dreaptă după accidentarea lui Carvajal, între care Bayern Munchen, Milan, Napoli, Everton și Leeds.

Video rezumat Real Madrid-Barcelona 2-1

Etichete: real madrid , video real barcelona , lucas vazquez , contract vazquez , accidentare vazquez
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă