Accidentările nu-i dau pace Simonei Halep! Românca s-a retras și de la Cincinnati din cauza unei rupturi. "A fost frumos să va revăd"

2 luni in urmă 35

Simona Halep, locul 14 mondial, a anunţat, miercuri seară, în social media, că s-a retras de la turneul de la Cincinnati, înaintea confruntării pe care o avea programată în turul doi cu americanca Jessica Pegula, numărul 30 mondial.

Halep a precizat că are o mică ruptură la adductor, astfel că ar fi prea riscant pentru ea să joace. Românca a menţionat că va face totul pentru a fi pregătită pentru US Open.

“Din nefericire, o investigaţie făcută în această dimineaţă a arătat că am o mică ruptură la adductorul drept, astfel că ar fi prea riscant pentru mine să joc în această seară. Mă voi odihni şi voi face tot ce pot pentru a fi gata pentru US Open. Fanilor din Cincinnati, a fost frumos să vă revăd”, a notat Halep pe Twitter.

Unfortunately, a scan this morning showed that I have a small tear in my right adductor and therefore it would be too risky for me to play tonight. I will rest up and do everything I can to be ready for the @usopen 🙏🏻

To the fans in Cincy, it was beautiful to see you again ❤️ pic.twitter.com/MaLAl4PQPe

Simona Halep (@Simona_Halep) August 18, 2021

Halep ar fi trebuit să joace în această noapte cu Pegula, în turul doi la Cincinnati.

Citeste si:

 ”Nu mi-e teamă”. Ce o stresează pe româncă

Cine este fiica de miliardar pe care o va întâlni Simona Halep la Cincinnati

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă