Accidentare teribilă pentru Aurelian Chițu! Jucătorul Viitorului a suferit o ruptură de ligament la antrenamente

2 months ago 5

Universitatea Craiova - Voluntari (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)

Sepsi Sfantu Gheorghe - Viitorul (sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1)

Vești proaste pentru Viitorul înaintea meciului din etapa a patra a Ligii 1, contra lui Sepsi. Aurelian Chițu a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul stâng la antrenament și va fi supus unei intervenții chirurgicale săptămâna viitoare. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului constănțean.

"Atacantul echipei noastre, Aurelian Chiţu, a suferit o accidentare gravă la unul dintre antrenamentele premergătoare partidei cu Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 4-a din Liga 1. În urma controlului medical efectuat, s-a constatat că jucătorul Viitorului Constanţa a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul stâng şi va fi operat săptămâna viitoare", se arată în comunicatul Viitorului.

Aurelian Chițu era anunțat titular în partida Sepsi - Viitorul

Chițu era anunțat titular în partida Sepsi - Viitorul, duelul echipelor fără victorie din acest sezon. În stagiunea precedentă, cele două formații s-au întâlnit de patru ori. Viitorul a învins o dată, s-au înregistrat două remize, iar Sepsi și-a trecut în cont o victorie. În total, constănțenii au reușit trei victorii în duelurile directe, au fost patru rezultate de egalitate, iar covăsnenii au câștigat si ei în trei rânduri.

Aurelian Chițu a revenit în ianuarie 2020 la Viitorul după experiența de la Daejeon Hana Citizen, din Coreea de Sud. A fost a doua întoarcere a lui Chițu la Viitorul. Atacantul a plecat pentru prima oară în 2013, la Valenciennes, și a adus suma de 700.000 de euro în conturile clubului. Acesta a mai trecut pe la PAS Giannina și Astra Giurgiu, iar în 2015 s-a întors la Viitorul, de unde a plecat în 2018.

500 de mii de euro este cota de piață a lui Chițu, conform Transfermarkt205 meciuri a jucat atacantul în tricoul Viitorului și a reușit 39 de goluri și 23 de pase decisive2 selecții are Aurelian Chițu la naționala României Etichete: aurelian chitu , sepsi-viitorul , chitu accidentare
Read Entire Article
Powered By Seo Tools