Accident tragic la Târgoviște. Mamă a cinci copii, omorâtă de un șofer de 19 ani pe trecerea de pietoni

1 săptămână in urmă 34

Tragedie fără margini în Târgoviște, acolo unde o tânără de 33 de ani a fost spulberată pe trecerea de pietoni de către un șofer teribilist de 19 ani. În ciuda tuturor eforturilor medicilor de a o salva, femeia a pierdut lupta cu viața. Cinci copii mici au rămas orfani de mamă, pierdere care nu va putea fi compensată pentru nimic în lume.

Cum a avut loc accidentul

Larisa se întorcea sâmbătă seară de la muncă, moment fatidic în care aceasta a fost ucisă în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. De vină a fost un șofer de 19 ani, care se afla la volanul unei mașini sport. Acesta a intrat cu viteză pe trecerea de pietoni, sfârșind cu autoturismul într-un copac. În urma impactului puternic, femeia a fost spulberată pe loc, în timp ce șoferul a scăpat cu răni superficiale.

La fața locului a fost solicitat un echipaj medical, medicii încercând zeci de minute să o țină în viață pe tânără. Din păcate, accidentul a fost atât de grav, încât aceasta nu a putut rezista impactului.

În urma tragediei, șoferul vinovat a fost audiat de polițiști, iar acum se află cercetat în stare de libertate.
Larisa avea un băiat de 14 ani și patru fete, iar planul său era să le fie alături, după ce aceasta fusese plecată la muncă în Italia. Femeie se întorsese de curând în țară și își găsise de muncă la o fabrică.

“Din primele informați, o femeie (pieton) a fost acroșată și accidentată de un autoturism pe strada Petru Cercel din Târgoviște. La acest moment, victimei i se efectuează manevre de resuscitare”, reiese dintr-o informare IPJ Dâmbovița, potrivit dbonline.ro.

Cine este de vină, de fapt

Potrivit autorităților, șoferul vinovat nu consumase alcool, potrivit probelor care I s-au recoltat după accident la spital. În urma tragediei, rudele celor două persoane implicate în accident au păreri contradictorii. În timp ce iubitul femeii decedate susține că șoferul a fost de vină, unchiul șoferului susține că de vină ar fi victima, care ar fi sărit în fața mașinii.

„Venea spre casă copilul, dar femeia i-a sărit dintr-o dată în față, pe trecerea de pietoni, dar el a evitat cât a putut, de a intrat în pom. Nu a mai avut ce să mai facă”, a declarat acesta, potrivit stirileprotv.ro.

O rudă femeii susține că cel vinovat de moartea persoanei iubite este șoferul, care nu a redus viteza în preajma trecerii de pieton, spulberând pietonul: ”Sigur a pierdut controlul volanului, a avut viteză foarte mare. Dacă era cu viteză mică, dacă încetinea la trecerea de pietoni nu avea cum să o omoare”, a declarat Elena Iorga.

De aceeași părere este și sora femeii decedate, susținând că impactul fatal nu s-ar fi produs dacă șoferul ar fi avut o viteză adecvată: ”Cu siguranță a mers tare, dacă nu mergea tare, îi rupea o mână, un picior. Are 5 copilași”, a afirmat Bianca Iorga.

The post Accident tragic la Târgoviște. Mamă a cinci copii, omorâtă de un șofer de 19 ani pe trecerea de pietoni appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă