Accident spectaculos între un autoturism şi un camion pe autostrada Hemus din Bulgaria. Şoferul maşinii a scăpat ca prin minune

2 luni in urmă 22

De Mihaela Uretu.
Publicat: 28.06.2021, 14:41.
Actualizat: 28.06.2021, 14:41

Un grav accident de circulație s-a produs, astăzi, în jurul orei 12,00, pe autostrada A2, la 83 km de kilometri de Varna.

  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Accidentul s-a produs pe Autostrada A2, denumită și autostrada Hemus, din Bulgaria. Potrivit martorilor, de vină ar fi fost şoferul camionului care făcea reparaţii în acel moment pe autostradă. Acesta ar fi făcut o manevra greşită moment în care autoturismul l-a lovit din plin.

Şoferul autoturismului a scăpat cu nişte zgărieturi

În uma impactului şoferul autoturismului a fost aruncat zeci de metri. Din fericire, acesta nu a fost grav rănit.

Martor via Fii Observator: Şoferul maşinii a fost un pic zgăriat pe mâini, îi curgea sânge de pe braţul drept. A fost de vină camionul care execută reparaţiile de pe autostradă. Şoferul de pe maşină, a zburat şi s-a rostogolit în aer de câteva ori. Fantastic cum a ieşit viu de acolo. Faptul că a avut o maşină bună, a făcut ca şoferul să fie în viaţă. S-a rostogolit în aer de 2-3 ori până să atingă solul. Incredibil cum de mai trăieşte. Era singur în maşină.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă