Accident prostesc cauzat un șofer bănățean. Căruță lovită violent după ce s-a încăpățânat să depășească pe prima bandă VIDEO

1 săptămână in urmă 9

Miercuri, 12 Ianuarie 2022, ora 16:46

257 citiri

Imagini apărute pe Facebook surprind un accident provocat de șoferul unui autoturism pe un drum cu două benzi pe sensul de mers.

Filmulețul este realizat cu camera de bord a conducătorului auto care a cauzat accidentul.

Acesta se afla pe prima bandă pe sensul de mers, accelerând exact în spatele unui SUV Nissan care s-a luat la întrecere cu o utilitară de pe banda 2.

Imaginile îl surprind pe șoferul vinovat de accident înjurând și îndemnându-l pe cel aflat la volanul Nissanului să finalizeze depășirea.

Acest lucru se întâmplă într-un final, doar că în fața șoferul nervos au apărut dintr-o dată două căruțe, după ce Nissanul a reușit să treacă pe banda 2.

Deși a frânat puternic, șoferul pe mașina căruia era instalată camera de bord n-a reușit să oprească la timp, lovind puternic căruța. Calul s-a speriat și a luat-o la galon, în timp ce căruțașul s-a prăbușit în atelaj.

Citeste si:

 "Vedeți un tipar aici? Cine este agresorul?"

Administratorii paginii de Facebook a Ambasadei SUA în România au postat un mesaj atipic în după-amiaza zilei de miercuri, 12 ianuarie. Reprezentanții Statelor Unite amintesc despre trei...

Diana Șoșoacă a fost amendată pentru insulte considerate discriminatorii la adresa lui Raed Arafat

Diana Șoșoacă a primit o amendă de 5.000 de lei pentru discriminare după ce l-a numit pe Raed Arafat "trădător" și a spus că "nu are ce căuta în România". Consiliul Național...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă