Accident major pe DN1B. Un TIR și 2 dube au fost implicate în coliziune. Bilanțul victimelor

1 lună in urmă 19

A fost accident grav pe DN1B, fiind implicate un TIR încărcat cu lemne și două dube. La fața locului au ajunspe lângă echipajul de pe Ambulanță, și o autospecială de stingere, dar și un echipaj SMURD.

Accident major pe DN1B. Un TIR și 2 dube au fost implicate în coliziune

Accident major pe DN1B. Un TIR și 2 dube au fost implicate în coliziune. În acest accident au fost implicați 9 adulți și un copil. Cinci dintre cele zece victime au fost transportate de urgență la spital. Vezi imagini în galeria foto a articolului!

Din cauza accidentului de pe DN 1B, Tomșani- Loloiasca, acest drum a fost blocat. 8 dintre victimele acestui accident rutier au fost evaluate medical de către personalul de pe Ambulanță, care a ajuns imediat la fața locului, iar 5 persoane au fost transportate de urgență la spital de către echipajele SMURD ȘI SAJ. La fața locului, polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Alt accident petrecut pe DN1B, săptămâna trecută

Săptămâna trecută a mai avut loc un accident rutier pe acest drum. S-a întâmplat la data de 14 septembrie 2021. Și atunci traficul  pe DN1B a fost blocat, la intersectia cu Dealul Viei, în afara localităţii Merei, din cauza unui accident rutier. În coliziune au intrat două autovehicule, iar în urma accidentului trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

De asemenea, din primele date de la faţa locului a reieşit faptul că a fost vorba de o coliziune între un autoturism condus de un şofer în vârstă de 58 de ani, din Buzău, care circula pe DN1B dinspre Buzău către Ploieşti, şi un alt autoturism care circula pe DC47, din direcţia Dealul Viei spre intersecţia cu DN1B, şi la volanul căruia se afla o şoferiţă în vârstă de 34 de ani, din Merei.

În urma acestui accident, toți cei implicați ay preluaţi de ambulanţă pentru a li se acorda îngrijiri medicale. În cauză, o să se întocmească un dosar penal.

De menționat este că în ce privește accidentele rutiere, în clasamentul morților și răniților, România se află pe prima poziție din Uniunea Europeană, cu 85 de victime la un milion de locuitori, poziție pe care o deține de câțiva ani. Astfel, numărul victimelor din țara noastră este dublu față de media Uniunii Europene (42), deși a scăzut cu 31% în ultimii 10 ani. De precizat este că Bulgaria a fost ani la rând pe prima poziție în clasamentul UE al victimelor, până ca ea să fie depășită de România.

The post Accident major pe DN1B. Un TIR și 2 dube au fost implicate în coliziune. Bilanțul victimelor appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă