Accident între două maşini pe A2. Cinci persoane sunt rănite, două au fost transportate la spital

2 săptămâni in urmă 21

Două persoane au fost transportate la spital iar alte trei au fost monitorizate la faţa locului în urma unui accident care a avut loc sâmbătă pe Autostrada A2 la staţia de taxare, accident în care au fost implicate două autoturisme, notează news.ro.

Accident între două maşini pe A2. Cinci persoane sunt rănite, două au fost transportate la spital

ISU Ialomiţa

Conform ISU Ialomiţa, din evenimentul rutier, în urma impactului dintre două autoturisme, au rezultat cinci victime conştiente din care una încarcerată. La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă, două echipaje din cadrul Staţiei de pompieri Feteşti, cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijin două echipaje ale SAJ Ialomiţa- substaţia Feteşti. Echipajul de descarcerare a extras victima,  ulterior toate cele cinci victime au fost monitorizate la locul intervenţiei de echipajele medicale.

Echipajele SAJ au preluat şi transportat două victime la Spitalul Municipal Feteşti, celelalte trei victime au refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsuri PSI la locul accidentului, precum şi  sablarea carosabilului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă