Accident înfiorător produs în tunel. Şapte morţi, după ce remorca unui camion s-a desprins şi a izbit violent 15 maşini

2 săptămâni in urmă 16

Șeful Poliţiei Transporturi din Tolima, căpitanul Andersson Arana, a declarat că acest accident s-a produs atunci când remorca unui camion a rămas fără frâne și a intrat în coliziune cu alte 15 vehicule, în tunelul Los Venados.

„Acest eveniment nefericit lasă în urmă șapte morți și 33 de persoane rănite”, a declarat el, subliniind că se vor efectua cercetările corespunzătoare asupra circumstanţelor tragediei. La locul accidentului au fost trimise treisprezece ambulanțe pentru îngrijirea și transportul răniților.

#Notired360 🚨#ULTIMAHORA Grave accidente por falla de frenos de tractocamión en uno de los túneles de la Linea, túnel los Venados, deja reporte parcial de al menos 23 personas heridas las cuales fueron trasladadas al hospital Santa Lucía de Cajamarca 👇

Video suministrado pic.twitter.com/oJeJlKY0Vd

— Notired360 (@notired360) January 4, 2022

Citeşte şi Imagini spectaculoase din interiorul unui tunel abandonat. Ce au găsit înăuntru cei care au forţat intrarea

7 muertos y 33 heridos causó el accidente de un tractocamión sin frenos en el túnel Los Venados, en La Línea, entre Ibagué y Calarcá, confirmó @TransitoPolicia pic.twitter.com/iy4YCle9s8

— Ecolecuá (@lorenzolizarazo) January 5, 2022

Ministrul Transporturilor din Columbia, Angela María Orozco, a deplâns tragicul accident și a transmis un mesaj de condoleanțe familiilor victimelor.

Lamentamos el siniestro vial sucedido en el Cruce de la Cordillera Central luego de la aparente falla mecánica de un vehículo de carga. Mi solidaridad con los familiares de los fallecidos y heridos. Las autoridades continúan realizando las investigaciones correspondientes.

— Angela María Orozco (@orozco_angela) January 5, 2022

Tunelul Los Venados face parte din structura rutieră Alto de La Línea, o autostradă importantă situată între munți care leagă departamentele columbiene Tolima și Quindío cu capitala Bogotá.

Citeşte şi Germania a început construcția celui mai lung tunel subacvatic vin lume. Proiectul de 18 km costă 7 miliarde de dolari

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă