Accident înfiorător în Mureş. Doi morţi şi trei răniţi, printre care şi un copil, după ce două dube s-au ciocnit violent

1 lună in urmă 29

Accident înfiorător în Mureş. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” au anunţat că în accidentul de la Văleni au fost implicate două dube de transport.

În urma impactului puternic, două persoane au rămas încarcerate. La faţa locului au intervenit Detaşamentele Târgu Mureş şi Sighişoara.

„S-a reuşit descarcerarea ambelor victime încarcerate. În total sunt cinci victime, dintre care două cod negru (de sex masculin), două cod roşu (un minor şi una de sex feminin) şi un cod galben (de sex masculin). Traficul este blocat. Ambulanţele care transportă victimele au început deplasarea către UPU SMURD Târgu Mureş. În una din autoutilitare este şi un câine”, a informat ISU Mureş, conform Agerpres.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Marcel Ciolacu a răbufnit: „Ăsta e un bâlci! Bă, ticăloșilor! Oamenii de stat se comportă ca niște oameni de stat, nu ca niște maimuțe”

Tot miercuri dimineaţa, un alt accident a avut loc pe raza localităţii Daneş, pe DN 14, în care au fost implicate două autoturisme, cu cinci pasageri.

„În urma evaluării, toate cele cinci victime sunt de cod galben, trei vor fi transportate la spital, două refuză transportul la spital”, a precizat ISU Mureş.

Citeşte şi: Fitch avertizează: Criza politică ar putea duce la scăderea ratingului de ţară şi la întârzierea PNRR

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă