Accident în lanț pe Autostrada A2. 3 persoane spitalizate și 6 mașini avariate în drum spre Constanța

1 săptămână in urmă 100

Vineri, 05 August 2022, ora 09:10

128 citiri

Accident în lanț pe Autostrada A2. 3 persoane spitalizate și 6 mașini avariate în drum spre Constanța

Un carambol în care au fost implicate 13 și persoane și 6 autovehicule a avut loc, vineri dimineață, 5 august, pe Autostrada A2.

Trei persoane, printre care și un copil, au ajuns la spital.

Potrivit ISU Călărași, accidentul a avut loc pe Autostrada A2, la KM 120, in dreptul localității Perișoru, sens de mers spre Constanța.

În total șase autovehicule și 13 persoane au fost implicate. Trei persoane, între care și un copil, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În jurul orei 7.00 au avut loc pe A2, la mică distanţă unul față de celălalt, două accidente rutiere, în total au fost implicate 5 autoturisme si un autocamion, scrie romania24.ro.

”Un echipaj SMURD a ajuns rapid la fața locului și a preluat o femeie in vârstă de 30 ani cu traumatism cranian și dureri lombare și au transportat-o la CPU Fetești.

Un echipaj SAJ a preluat un bărbat cu traumatism cranian și plagă la nivelul capului, cât și un copil care prezenta un hematom, ambii fiind transportați la Constanța”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Barbu Știrbei al județului Călărași, plutonier adjutant șef Tătăranu Ștefan-Ovidiu.

Citeste si:

Parcările publice devin un lux în București. Ce amenzi usturătoare anunță Primăria Capitalei din 15 august

Parcarea în centrul Bucureștiului, în zonele deținute de municipalitate, va fi un lux începând din 15 august 2022, potrivit b365.ro. În timpul verii, s-au marcat locurile de parcare...

Se construiește stadionul "Gheorghe Hagi" la Constanța. Anunțul autorităților dobrogene

Consiliul Local Municipal Constanţa a aprobat, joi, trecerea stadionului "Gheorghe Hagi" la Compania Naţională de Investiţii (CNI), urmând ca această arenă să fie demolată, iar în locul...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă