Accident în Iași: Momentul în care un tramvai a deraiat, după ce un autoturism i-a tăiat fața

2 luni in urmă 24

Un tramvai a deraiat de pe şină, vineri dimineață, în Iași după ce s-a lovit de un autoturism care a vrut să întoarcă pe linia de tramvai. Șoferul nu s-a asigurat și a fost lovit violent de tramvaiul 11, care se îndrepta spre Pasajul Alexandru cel Bun, relatează Ziarul de Iași.

Autoturismul s-a oprit pe peronul stației, iar șoferul a rămas încarcerat. La locul accidentului au intervenit un echipaj de descarcerare şi unul de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi, relatează și Agerpres.

Şoferul în vârstă de 70 de ani a fost scos din autoturismul lovit de un tramvai și a fost dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului "Sf Spiridon".

Coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, dr. Diana Cimpoeşu, a declarat că bărbatul este conştient, stabil, şi se află în evaluare la UPU după ce a suferit mai multe contuzii şi traumă toraco-abdominală.

Din înregistrările de pe camerele video din zonă se vede cum maşina, care circula pe acelaşi sens de mers, taie la un moment dat calea tramvaiului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă