Accident grav la raliul Iaşului. Pilotul a fost resucitat, apoi dus la spital

1 lună in urmă 22

Accident grav la raliul Iaşului, pe PS2 în zona localităţii Hadâmbu. Pilotul Adrian Răspopa a fost încarcerat, iar copilotul Cosmin Diacu a ieşit singur din maşină.  La locul accidentului a intervenit şi un elicopter SMURD care l-a preluat pe pilotul Adrian Răspopa.

„Pe locul 2 la general după PS1 la Raliul Iaşului, echipajul Adrian Răspopa/Cosmin Diacu (Skoda Fabia R5) a avut o ieşire violentă în decor pe PS2 Hadâmbu. Echipajele SMURD au intervenit rapid pentru a-i prelua pe cei doi. Proba specială e întreruptă”, au transmis reprezentanţii Federatiei Române de Automobilism Sportiv.

Potrivit bzi.ro, pilotul Adrian Răspopa a fost găsit în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat. Ulterior, un echipaj SMURD l-a transportat cu elicopterul la Spitalul Sfântul Spiridon Iași.

Copilotul Cosmin Diacu este în afara oricărui pericol, dar are nevoie de investigaţii suplimentare.

„Adrian Răspopa este deja la spital, unde se intervine în cadrul UPU. Echipajul medical a intervenit rapid atât la locul accidentului, cât şi la unitatea medicală”, a mai transmis Federatiei Română de Automobilism Sportiv.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă