Accident grav la Bacău. Trei oameni au murit, alți doi sunt răniți grav

1 lună in urmă 47

Accidentul s-a petrecut, duminică seara, în localitatea băcăuană Filipești, de pe drumul național DN 2. Trei persoane au murit, iar alte două persoane, au ajuns în stare gravă la spital după ce două mașini s-au ciocnit frontal.

Mai multe echipaje de descarcerare și ambulanțe au ajuns la fața locului, trei dintre cele cinci victime ale accidentului fiind găsite în stop cardio-respirator.

Potrivit primelor date oferite de polițiștii băcăuani, într-unul dintre autoturisme se aflau patru tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani, iar în cel de-al doilea era doar conducătorul auto, de 56 de ani.

Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul pentru șoferul de 19 ani, un pasager de 18 ani din mașina condusă de acesta, precum și pentru șoferul celuilalt autoturism.

Celelalte două persoane aflate în mașina condusă de tânărul de 19 ani, respectiv două fete de 14 și 18 ani, au fost transportate la spital în stare gravă, cu multiple traumatisme și fracturi.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească, în urma cercetărilor, dinamica accidentului.

accident Filipesti (BC) – 5Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă