Accident grav între Cluj şi Oradea. O femeie a murit în urma unui impact devastator

6 zile in urmă 11

MIERCURI, 13 OCTOMBRIE 2021, 09:19

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ivancica Mihaela

Un șofer de 44 de ani, care se deplasa din direcția Huedin spre Cluj-Napoca, s-ar fi izbit de un parapet din beton aflat pe partea stângă a sensului său de mers, intrând ulterior în coliziune cu o mașină, condusă din sensul opus, de un bărbat de 57 de ani.

Din nefericire, în urma impactului, o femeie de 47 de ani a suferit vătămări incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

,,Conducătorii au fost testați alcoolscopic, rezultatele testelor de respirație fiind negative", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

De asemenea, la fața locului s-au prezentat și echipajele de la ISU Cluj care au intervenit de urgență.

,,Intervine Detașamentul Huedin si G. Gilau cu două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobilă si 11 subofițeri. În urma impactului, o victimă, femeie, de aproximativ 48 de ani, a fost extrasă de echipajul de descarcerare, i s-au aplicat manevre de resuscitare însă nu a răspuns acestor manevre. A fost declarată decedată. Un bărbat în vârstă de 57 de ani, conștient, este transporat în acest momente la UPU Cluj”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă