Accident grav în județul Brașov! Coliziune VIOLENTĂ între un microbuz cu 10 pasageri, între care copii de până la șase ani, cu un autoturism

2 luni in urmă 1

Accident Feldioara în care este implicat un microbuz, 2 martie 2021Accident Feldioara în care este implicat un microbuz, 2 martie 2021

Un accident în care au fost implicate un microbuz cu zece pasageri, între care și cinci copii, și un autoturism a avut loc în după-amiaza zilei de marți, 2 martie, pe DN 13, intre Brașov și Feldioara. Unsprezece persoane primesc îngrijiri medicale, iar traficul rutier este blocat. Șoferul este în stare gravă, potrivit ISU Brașov.

MARŢI, 02 MARTIE 2021, 16:33

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

Accidentul s-a produs pe DN 13, intre Brașov și Feldioara, intre un microbuz și un autoturism, potrivit realitateadebrasov.net.

Inspectoratul pentru Situații de Urgenta Brașov a transmis că intervin la locul accidentului cinci echipaje SMURD și doua ambulante SAJ.

În microbuz erau 10 persoane, intre care și cinci copii, cu vârste cuprinse intre un an și șase ani, toate fiind conștiente, a precizat ISU Brașov.

"Conducătorul autoturismului este în stare mai grava. Se intervine pentru acordarea asistentei medicale și evaluarea victimelor", potrivit ISU Brașov. Continuarea pe realitateadebrasov.net.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă