Accident grav în Ialomița, pe DN2. O persoană a murit, două au fost rănite

1 săptămână in urmă 16

O persoană a murit şi două au fost rănite într-un accident produs vineri, 14 ianuarie, în jurul orei 17.45, pe DN2, în zona localităţii ialomițene Cotorca, circulaţia în zonă fiind îngreunată, potrivit informaţiilor furnizate de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, preluate de Agerpres.

Pe DN 2 Urziceni – Buzău, în zona localităţii Cotorca, două autoturisme au fost implicate într-o coliziune violentă, în urma căreia o persoană a decedat şi două au fost rănite.

„La locul intervenţiei au fost alocate trei echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijin şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa (unul cu medic). Din evenimentul rutier au rezultat trei victime, din care două încarcerate, şoferii celor două autoturisme. Salvatorii au extras cu mijloacele din dotare victimele, din nefericire una a fost declarată decedată de medicul de pe ambulanţa SAJ, iar celelalte două victime au fost preluate de echipajele SAJ şi transportate la Spitalul Municipal Urziceni”, informează ISU Ialomiţa.

Traficul se desfăşoară îngreunat, potrivit Centrului Infotrafic, fiind dirijat de către poliţişti şi se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale în 60 minute. 

Accident grav în Ialomița, pe DN2. O persoană a murit, două au fost rănite

Foto: Ziarul Obiectiv Ialomita

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă