Accident grav în București cu un șofer fără permis, cu copii în mașină, urmărit de polițiști. Pietoni în pericol, după ce o roată s-a desprins

4 săptămâni in urmă 5

Un accident rutier grav a avut loc în București, după ce șoferul unui autoturism Renault, decapotabil, s-a lansat într-o urmărire cu polițiștii, deși în mașina avea o adolescentă de 15 ani și un copil de 5 ani.

Un tânăr fără permis a încercat să scape cu fuga de polițiști, dar a provocat în grav accident rutier

observatornews.ro / Poliția Română / Oscar Stanciu

Șoferul nu avea permis

Polițiștii bucureșteni i-au făcut semnal de oprire șoferului din Renault, însă acesta a ales să nu oprească la indicațiile oamenilor legii. Mai mult, el a început să meargă cu viteză prin oraș, punând în pericol atât ceilalți participanți la trafic, cât și copiii pe care îi avea în mașină.

La un moment dat, șoferul a luat-o pe linia de tramvai, sperând că așa scapă de urmăritorii săi, însă a lovit o mașină, apoi un stâlp de beton care asigura tensiunea cablurilor pe linia de tramvai. Din impactul puternic, mai multe componente ale mașinii au zburat pe trotuar, punând în pericol pietonii.

O roată a distrus o bancă, mai multe elemente de caroserie au zburat în toate părțile, iar ce a mai rămas din autoturism a ajuns pe trecerea de pietoni. Din spusele martorilor, adolescenta de 15 ani, cât și copilul de 5 ani ar fi fost aruncați în afara mașinii, în urma impactului, informații care urmează să fie verificate de polițiști.

Potrivit celor mai recente informații, șoferul ar fi de etnie, iar adolescenta de 15 ani ar fi soția acestuia. Copilul de 5 ani ar fi al lor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

accident bucuresti sofer permis tramvai fuga roata
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă